کد خبر:۸۰۹۶۲۸
توکلی در گفتگو با دانشجو:

مهلت ثبت‌نام آزمون دکتری تخصصی نیمه متمرکز تمدید نخواهد شد / فردا؛ ۱۴ آذر آخرین فرصت

مشاور عالی سازمان سنجش و آموزش کشور گفت: مهلت ثبت نام در آزمون دکتری تخصصی (Ph.D) نیمه متمرکز سال ۹۹ تا فردا ۱۴ آذرماه ادامه دارد. این مهلت دیگر تمدید نخواهد شد.

حسین توکلی مشاور عالی سازمان سنجش و آموزش کشور در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: به منظور فراهم آوردن تسهیلات لازم برای آن دسته از داوطلبانی که برای آزمون دکتری ثبت نام نکرده‌اند مهلت ثبت‌نام تا روز پنجشنبه ۱۴ آذرماه ۹۸ تمدید شد.

توکلی تاکید کرد: ثبت‌نام در آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۹۹ از ۶ آذر شروع شده و داوطلبان تا ساعت ۲۴ روز ۱۴ آذرماه فرصت دارند با مراجعه به سایت سازمان sanjesh.org نسبت به ثبت‌نام در این آزمون اقدام کنند. به داوطلبان اکیدا توصیه می‌شود در مهلت تمدید شده نسبت به ثبت‌نام اقدام کنند. این مهلت تمدید نخواهد شد.

وی یادآور شد: تا صبح امروز ۱۳ آذر تعداد ۱۱۶ هزار و ۱۳۲ داوطلب در این آزمون ثبت نام کرده‌اند. آزمون دکتری تخصصی در ۷ گروه آموزشی و ۲۴۵ کد رشته امتحانی به منظور پذیرش دانشجوی دکترای تخصصی در دوره‌های روزانه، شبانه، دانشگاه آزاد اسلامی، دانشگاه پیام نور، دانشگاه‌های غیر انتفاعی و پردیس خودگردان دانشگاه‌ها برگزار می‌شود.

مشاور عالی سازمان سنجش در پایان خاطر نشان کرد: آزمون دکتری تخصصی «Ph.D» در روز جمعه ۹ اسفند ماه ۹۸ برگزار می‌شود و داوطلبان می‌توانند در روز‌های ۶ تا ۸ اسفند ۹۸ نسبت به پرینت کارت ورود به جلسه خود اقدام کنند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار