رئیس مجلس شورای اسلامی اقدامات بسیج در حوزه اشتغالزایی را مهم ارزیابی کرد و گفت: بدنه مردم و صنایع کوچک به ارتباط با سازمانی همچون بسیج نیاز دارند تا صدای آنها به مسئولان برسد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ظهر امروز (چهارشنبه، ۲۰ آذرماه) سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی فرمانده سازمان بسیج مستضعفین و جانشینان وی با علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی دیدار و گفتگو کرد.
لاریجانی در این دیدار با بیان اینکه بسیج حرکت هوشمندانهای را در شرایط حساس کنونی دنبال میکند، گفت: رویکرد اجتماعی بسیج در ارتباط با بدنه مردم در شرایط فعلی به نحوی که به تسهیل در امر اشتغال منجر میشود، کاری دقیق و درست است.
وی در ادامه با تأکید بر اینکه سازمانی قوی همچون بسیج باید متولی کار مردم باشد، عنوان کرد: صدای صنایع کوچک در کشور به جایی نمیرسد و نیازمند ارتباط با سازمانی همچون بسیج هستند تا فعالیتشان ادامه یابد.
رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: رسیدگی به حوزه صنایع دستی برای صادرات بسیار مهم و موثر است و بسیج باید به تثبیت نام و شهرت تجاری محصولات داخلی و ارائه تسهیلات ارزانقیمت به کارآفرینان کمک کند.
فرمانده بسیج: برنامه بسیج ایجاد ۲۵۰ هزار شغل پایدار است
سردار سرتیپ پاسدار غلامرضا سلیمانی فرمانده سازمان بسیج مستضعفین در این دیدار ضمن ارائه گزارشی از عملکرد این سازمان گفت: ظرفیت بسیج در سراسر کشور بسیار متنوع است و در شرایط جدید فعال سازی ظرفیتهای موجود به صورت صد در صد دنبال میشود.
فرمانده بسیج در ادامه با بیان اینکه دهها هزار رده مقاومت در کشور، ظرفیت بسیار بالایی برای فعالیتها ایجاد کرده است، اظهار داشت: میلیونها بسیجی در کسوت پزشک، استاد دانشگاه، حقوقدان، معلم، مهندس، دانشجو، دانش آموز و ... در کشور فعالیت دارند.
وی افزود: راه اندازی پردیس شرکتهای دانش بنیان برای حمایت از نخبگان بسیجی از فعالیتهای سازمان بسیج است و ۱۲ هزار گروه جهادی به صورت جغرافیامحور و ۶ هزار گروه جهادی محلهمحور نیز در کشور فعالیت میکنند علاوه بر آن سازمان بسیج توانسته است صندوقهای تسهیلاتی با مأموریت اشتغالزایی را در سراسر کشور ایجاد کند که تعداد آن تا پایان سال به ۲۰ هزار صندوق میرسد.
فرمانده سازمان بسیج مستضعفین در پایان خاطرنشان کرد: برنامه سال آینده بسیج در حال تدوین است و بنا داریم در سال آتی حدود ۲۵۰ هزار شغل باثبات و پایدار در کشور ایجاد کنیم که هدف اصلی این برنامه شهرهای کوچک، روستاها و حاشیه کلانشهرها است.