کد خبر:۸۱۲۳۹۰

کاهش مصرف آب و برق با نصب سیستم ایرواشر‌های پیشرفته در متروی تهران

نوبخت گفت: به منظور صرفه جویی در مصرف آب و برق، دستگاه جدید شست و شوی هوا تحت فشار فوق اشباع مه پاش که توسط متخصصین داخلی بومی سازی شده و در خطوط ۶ و ۷ متروی تهران استفاده شده است در هواساز ایستگاه خیام اجرایی شد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مدیریت ارتباطات و امور بین الملل شرکت بهره برداری متروی تهران و حومه، مهندس فرنوش نوبخت افزود: ایرواشر‌ها برای غبارگیری و زدودن آلودگی هوا، تنظیم رطوبت و خنک سازی هوا در تمام ایستگاه‌های مترو به کار گرفته می‌شوند، اما بکارگیری این سیستم جدید، با اضافه شدن ویژگی فوق اشباع مه پاش موجب شد تا شاهد کاهش ۲۰ درصدی مصرف آب باشیم و عملکرد بهتر و صرفه جویی بیشتر حاصل شده است.

وی با اشاره به اینکه این سیستم به عنوان طرح جایگزین ایرواشر‌های کنونی در خطوط آتی متروی تهران نیز اجرا خواهد شد تصریح کرد: این ایرواشر‌ها در ابتدا به صورت آزمایشی در ایستگاه خیام نصب و اجرایی شد و در دستور کار قرار داردکه با تامین بودجه درایستگاه‌های دیگر هم نیز اجرا می‌شود.

نوبخت خاطرنشان کرد: سیستم جدید، مصرف برق ایرواشر‌ها را ۷۰ درصد و مصرف آب را نیز حدود ۲۰ درصد کاهش می‌دهد و با توجه به اینکه شرایط هوای ورودی را به صورت لحظه‌ای پایش می‌کند و رطوبت و دم سنجیده می‌شود و اگر لازم باشد عملکرد به طور اتوماتیک تغییر می‌کند و علاوه برآن باعث می‌شود بسیاری از هزینه‌های تعمیر و نگهداری سالیانه کاهش یابد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار