
به منظور بومیسازی و انتقال فناوریهای نوین؛
تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه شهید چمران و شرکت ملی حفاری ایران منعقد شد
تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه شهید چمران اهواز و شرکت ملی حفاری ایران به منظور بومیسازی و انتقال فناوریهای نوین منعقد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تفاهمنامه همکاری بین دانشگاه شهید چمران اهواز و شرکت ملی حفاری ایران در راستای گسترش همکاریهای علمی، آموزشی و پژوهشی از سوی غلامحسین خواجه، رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز و سید عبداله موسوی، مدیرعامل شرکت ملی حفاری ایران، به امضاء رسید.
خواجه در حاشیه امضای این تفاهمنامه در یازدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت و هفدهمین نمایشگاه ساخت تجهیزات حفاری گفت: در چند سال اخیر دانشگاه توانسته ارتباط خوبی با بخشهای مختلف نفت از جمله مناطق نفتخیز جنوب و حفاری برقرار کند.
رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز افزود: خوشبختانه توانستهایم اعتماد حوزه نفت را با اجرای موفقیتآمیز پروژهها جلب کنیم.
وی ادامه داد: تفاهمنامه منعقد شده اخیر در حوزه نیاز شرکت ملی حفاری است که امیدواریم به انجام قراردادهایی منجر شود و بتوانیم وظیفه خود را در قبال این صنعت ادا کرده و نیازها را رفع کنیم.
بومیسازی و انتقال فناوریهای نوین، بهرهگیری بهینه از پتانسیلهای دانشگاه از جمله قطب علمی حفاری و مرکز تحقیقات حفاری در تعریف و اجرای پروژههای پژوهشی، تعریف و حمایت از پایاننامههای تحصیلات تکمیلی خصوصاً درزمینه مدیریت تکنولوژی در صنعت حفاری با محوریت شرکت ملی حفاری ایران، وبهرهگیری متقابل از اعضای هیئتعلمی و کارکنان شرکت در برگزاری دورهها و سمینارهای علمی و پژوهشی از محورهای همکاری در این تفاهمنامه است.
یازدهمین نمایشگاه تخصصی ساخت تجهیزات صنعت نفت و هفدهمین نمایشگاه ساخت تجهیزات خوزستان جمعه، ۲۲ آذرماه در محل دایمی نمایشگاه بین المللی خوزستان در اهواز گشایش یافت و تا دوشنبه، ۲۵ آذرماه همه روزه از ساعت ۹ الی ۱۷ میزبان بازدید کنندگان و علاقهمندان به آشنایی با توانمندهای داخلی است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.