
با حضور معاون تحقیقات دانشگاه آزاد
تفاهمنامه همکاری بین اتاق بازرگانی فارس و دانشگاه آزاد شیراز منعقد شد
تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی بین اتاق بازرگانی فارس و دانشگاه آزاد استان فارس با حضور معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد منعقد شد.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، تفاهم نامه همکاری علمی، پژوهشی و آموزشی بین اتاق بازرگانی فارس و دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس با حضور معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی منعقد شد.
در مراسمی با حضور روح الله دهقانی فیروزآبادی، معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی، محمد کاظم کاوه پیشقدم رئیس دانشگاه آزاد اسلامی استان فارس و مهندس جمال رازقی رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس، تفاهم نامه همکاریهای علمی، پژوهشی و آموزشی، بین دانشگاه آزاد اسلامی و اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی فارس منعقد شد.
دهقانی فیروزآبادی در این مراسم با اشاره به رویکرد و عزم جدی این دانشگاه برای حرکت در مسیر کارآفرینی و رشد و توسعه فناوری، گفت: همه زیرساختها و سرمایههای لازم برای تحقق این رویکرد فراهم است و به زودی دانشگاه آزاد اسلامی، گام عملی خود را در تبدیل به دانشگاه نسل سوم و چهارم با رویکرد کارآفرینی و فناوری خواهد برداشت.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی از دانشگاه آزاد اسلامی به عنوان یک ظرفیت و سرمایه ملی یاد کرد و افزود: علت این رویکرد تنها یک تصمیم مدیریتی نبوده، بلکه شرایط موجود، حرکت به سمت این تحول را ضروری کرده است.
وی با اشاره به ظرفیتها و پتانسیلهای دانشگاه آزاد اسلامی از نظر گستردگی، تجهیزات و رویکرد خاص استاد و دانشجو در این دانشگاه، تأکید کرد: فضایی ایجاد خواهیم کرد تا در آن مردم یقین پیدا کنند فرزندشان پس از فارغالتحصیلی یا کارآفرین میشوند یا در بازار کار جذب خواهد شد.
معاون تحقیقات، فناوری و نوآوری دانشگاه آزاد اسلامی خاطرنشان کرد: استاد و دانشجو در دانشگاه آزاد اسلامی، نیاز به تولید ثروت را به خوبی میشناسد و با توجه به بستر فراهم شده میتواند گامهای مؤثری در زمینه خلق ثروت، کارآفرینی و نوآوری بردارد.
وی از آمادگی تمام بخشهای دانشگاه آزاد اسلامی برای همکاری با بخشهای مختلف خصوصی، تولیدی، صنعت و اتاقهای بازرگانی خبر داد.
رازقی، رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان فارس در این جلسه با اشاره به وضعیت اقتصاد و دانشگاه در کشور گفت: یکی از زمینههای مهم ارتباط صنعت و دانشگاه رفع موانع بخش تولید به صورت علمی و کارشناسی است، این در حالی است که امروز مشکلات متعددی بر سر راه تولید و کارآفرینی در کشور ایجاد شده که این بخش را به بحران کشانده است.
رازقی با اشاره به این تفاهم نامه تصریح کرد: هدف از این تفاهم نامه تعامل دانشگاه و اتاق فارس در جهت شناسایی مشکلات موجود اقتصادی شامل صنعت، معدن، کشاورزی، تجارت و خدمات استان فارس و کمک در جهت ایجاد ساز و کار لازم برای ارائه پیشنهادات و راه حلهای ممکن در جهت رفع مشکلات و همچنین تلاش برای بهره وری بیشتر و حل مسئله از اقتصاد بخش خصوصی در راستای بهبود شاخصهای فضای کسب و کار است.
کاوه پیشقدم نیز در این جلسه با بیان اینکه امروز همه مؤلفههای لازم برای تولید و خلق ثروت و کارآفرینی از جمله ذخایر، نیروی انسانی و مواد اولیه را در اختیار داریم، گفت: آنچه باید در شرایط امروز بر روی آن کار شود، ذهن تولیدگر است.
پیشقدم اظهار داشت: قطع شدن صادرات نفت میتواند برای ما یک نعمت بزرگ باشد به شرط آن که دقت لازم در تبدیل تهدید به فرصت را داشته باشیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.