آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۳۲۴۲

شمخانی: ترویج اسلام داعشی از راهبرد‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای گسترش اسلام هراسی است

شمخانی: ترویج اسلام داعشی از راهبرد‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای گسترش اسلام هراسی است
 به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، «محمدعلی وطن زاده» دبیر امنیت ملی تاجیکستان که برای شرکت در دومین نشست امنیت منطقه‌ای در صدر یک هیئت بلند پایه امنیتی به ایران سفر کرده است؛ بعد از ظهر امروز (سه‌شنبه) با دریابان علی شمخانی نماینده مقام معظم رهبری و دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان دیدار و پیرامون مسائل دوجانبه، منطقه‌ای و بین المللی گفتگو کرد.

شمخانی در این دیدار با اشاره به اشتراکات فراوان فرهنگی، قومی، دینی و زبانی ایران و تاجیکستان تصریح کرد: هیچ محدودیتی در توسعه روابط و همکاری‌های دوجانبه نداریم.

دبیر شورای عالی امنیت ملی کشورمان با استقبال از حضور همتای تاجیکی در دومین نشست گفتگوی امنیت منطقه‌ای در تهران بر همکاری دو کشور در مقابله با خطر احیای مجدد داعش و گسترش آن تاکید کرد.

شمخانی بهترین و موثرترین راه مقابله با تفکرات افراطی و تکفیری را تبیین و ترویج صحیح اسلام رحمانی خواند و خاطرنشان کرد: ترویج اسلام داعشی از راهبرد‌های آمریکا و رژیم صهیونیستی برای گسترش اسلام هراسی و ایجاد اختلاف، جنگ و بحران در کشور‌های اسلامی منطقه است.

دبیر شورای امنیت ملی تاجیکستان نیز در این ملاقات، نشست گفتگوی امنیتی منطقه‌ای را که با موضوع افغانستان برگزار می‌شود رخدادی مهم برای اشتراک مساعی در خصوص یکی از مهمترین چالش‌های امنیتی منطقه عنوان کرد.

وطن زاده با اشاره به مرز‌های مشترک طولانی تاجیکستان با افغانستان، ناامنی در این کشور را بر امنیت ملی تاجیکستان تاثیرگذار عنوان کرد و اظهار داشت: نباید گذاشت که گروهی تروریست افراطی به نام اسلام، کشور افغانستان را ناامن و بی ثبات کنند و منطقه را با چالش‌های امنیتی فزآینده روبرو سازند.

وی با تاکید بر ضرورت همکاری مشترک دو کشور در زمینه‌های مختلف خواستار جلوگیری از تاثیرگذاری طرف‌های ثالث بر روابط ایران و تاجیکستان شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار