کد خبر:۸۱۳۴۶۵

بنیاد علوی در ۱۲ نقطه کشور در حال محرومیت زدایی است

مدیرعامل بنیاد علوی با تاکید بر توسعه و تکثیر الگوی آبادانی و پیشرفت جامع در مناطق محروم، گفت: اکنون بنیاد علوی در ۱۲ نقطه کشور در حال انجام پروژه‌های محرومیت‌زدایی است.
بنیاد علوی در ۱۲ نقطه کشور در حال محرومیت زدایی است
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی بنیاد علوی، مراسم تودیع و معارفه رییس شرکت اسکان با حضور محسن منصوری مدیرعامل بنیاد علوی در این شرکت برگزار شد.

بنیاد علوی زیرمجموعه بنیاد مستضعفان برای محرومیت زدایی و توانمندسازی مناطق محروم کشور محسوب می‌شود و شرکت اسکان، بازوی مهندسی و عمرانی بنیاد علوی است.

این شرکت در زمینه‌های راه سازی، آماده سازی اراضی، ساختمان سازی، معماری داخلی، احداث پل، تونل سازی و ساخت خطوط ریلی، مترو و فرودگاه فعالیت دارد.

تا پیش از این جاوید علیزاده مدیریت شرکت اسکان را برعهده داشت که وحید خاوئی عهده دار این مسئولیت شد.

در این مراسم، جاوید علیزاده گزارشی از فعالیت‌های شرکت اسکان ارائه و با توجه به رویکرد پرویز فتاح و محسن منصوری در بنیاد مستضعفان و بنیاد علوی، بر لزوم به کارگیری ظرفیت‌ها در جهت خدمت به همه مناطق کشور تاکید کرد.

وحید خاوئی مدیرعامل جدید شرکت اسکان نیز ماموریت اصلی را توانمندسازی محرومان و مستضعفان دانست و بر استفاده از همه ظرفیت‌ها برای تمرکز بر مناطق محروم تاکید کرد.

محسن منصوری مدیرعامل بنیاد علوی در این مراسم، تاکیدات رهبرانقلاب به پرویز فتاح رئیس بنیاد مستضعفان را مانیفست حاکم بر همه فعالیت‌ها و راهبرد اصلی بنیاد علوی دانست و گفت: باید از اقدامات موردی و ناپایدار اجتناب شود و ساختار زیرمجموعه‌های بنیاد علوی بر مبنای ماموریت اصلی که مورد تاکید رهبرانقلاب است، بازمهندسی شود.

وی افزود: باید در مناطق مختلف کشور به دنبال اجرای پروژه‌هایی رفت که مستضعفان از آن منتفع شوند؛ مثلا در جاده سازی می‌توان به کریدور شرق به غرب اندیشید تا نقاط محروم متعددی از طریق این کریدور بهره‌مند شوند. به طور قطع، مستضعفان از کثرت ساخت و ساز در مناطق محروم بهره فراوانی خواهند برد.

منصوری با تاکید بر توسعه و تکثیر الگوی آبادانی و پیشرفت جامع در مناطق محروم با عنایت به مدل قلعه گنج، تصریح کرد: اکنون بنیاد علوی در ۱۲ نقطه کشور در حال انجام پروژه‌های محرومیت زدایی است که معتقدیم تعداد مناطق تحت پوشش بنیاد باید افزایش یابد، اما این کار مگر با مدل استفاده از ظرفیت نیرو‌های جوان جهادی میسر نخواهد بود.

مدیرعامل بنیاد علوی به عنوان نمونه، ساخت و ساز بیمارستان‌های بزرگ را اقدام خوبی دانست، اما تاکید کرد که شرکت اسکان باید به دنبال ساخت مجموعه‌های متعدد درمان بستر در مناطق مختلف محروم باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار