آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۵۲۴۵
رئیس مرکز تحقیقات بتن خبر داد

پیشنهاد متخصصان بتن برای ساخت سازه‌های کاهنده آلودگی هوای تهران

رئیس مرکز تحقیقات بتن از پیشنهاد متخصصان این صنعت به شهرداری تهران برای احداث برج‌های بتنی ایجاد توربولانس هوا در کوه‌های اطراف تهران برای کاهش آلودگی هوای پایتخت خبر داد.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جواد برنجیان در کنفرانس ملی بتن و زلزله که امروز چهارشنبه ۴ دی ماه در پردیس شهید عباسپور دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد، با بیان اینکه افزایش کیفیت بتن مصرفی در پروژه‌های ساخت و ساز می‌تواند خسارت ناشی از سوانح و حوادث را به حداقل برساند، گفت: افزایش کیفیت بتن می‌تواند عامل رشد اقتصادی و ملی و کاهش خسارات جانی و مالی باشد.

وی ادامه داد: سالیانه در کشورمان شاهد وقوع زلزله‌های متعددی هستیم که استفاده از بتن در ساخت و ساز‌ها می‌تواند خسارات ناشی از وقوع این زلزله‌ها را به حداقل برساند.

رئیس انجمن بین‌المللی بتن شاخه ایران با اشاره به چشم‌انداز افزایش کیفیت بتن در ایران گفت: تا سال ۱۴۰۴ کیفیت بتن ایران باید به ۵ مگاپاسکال برسد.

همچنین در این کنفرانس علیرضا سعیدی معاون فنی پژوهشی شرکت توسعه منابع آب ایران با اشاره به نقش مصالح بتنی در مهار سیلاب‌ها در مناطق سیل‌خیز اظهار داشت: سه استان خراسان، خوزستان و فارس از استان‌های سیل‌خیز کشورمان هستند که امسال هم شاهد جاری شدن سیل در این مناطق بودیم.

وی ادامه داد: در جریان سیل فروردین ماه ۹۸، ۲.۵ میلیارد متر مکعب آب به کارون، ۳.۲ میلیارد متر مکعب آب به دز و ۲.۷ میلیارد متر مکعب آب به کرخه وارد شد که این میزان ورود آب در طی چند ده سال گذشته کم‌نظیر بوده است.

وی تأکید کرد: پیش از وقوع سیل در استان‌های خوزستان و فارس به تمام بخش‌های این استان درباره روند جذبی و شرایط بحرانی هشدار داده بودیم و اعلام کرده بودیم که در برخی از حوزچه‌های آبریز آورده‌های آبی بیشتری خواهیم داشت.

همچنین در حاشیه این کنفرانس مصطفی احمدوند در جمع خبرنگاران با بیان اینکه ساخت دیواره‌های بتنی می‌توانست سیل اخیر را مهار کند، ادامه داد: درباره جلوگیری از وقوع چنین حوادثی هم راهکار پیشگیرانه و هم درمان را به مسئولان ارائه کرده‌ایم، اما نسبت به اجرای این راهکار‌ها تصمیمی اتخاذ نمی‌شود.

وی تاکید کرد: استفاده از سیل‌بند‌های بتنی هزینه بسیار کمتری نسبت به نمونه سنگی آن دارد و مسئولان می‌توانند با صرف هزینه بسیار کمتری نسبت به جلوگیری از این سوانح اقدام کنند.

رئیس مرکز تحقیقات بتن با بیان اینکه در تهران ۵۰ کارگاه تولید بتن دارد که از استاندارد بودن دو کارگاه فقط مطمئن هستیم، گفت: تمام این کارگاه‌ها مجوز تولید بتن را دارند، اما به دلیل عدم نظارت‌ها نمی‌دانیم با چه کیفیتی بتن تولید می‌کنند.

احمدوند اظهار داشت: در حال حاضر میزان صادرات بتن از ایران سالیانه بین ۴ تا ۵ میلیون تن است.

وی با اشاره به آغاز دوره‌های آموزشی و ارائه گواهینامه صلاحیت بین‌المللی تولید بتن خبر داد و گفت: با حضور کارشناسان آمریکایی دوره آموزش و ارائه گواهینامه صلاحیت بین‌المللی تولید بتن در ایران آغاز می‌شود.

احمدوند همچنین با اشاره به ارائه راهکاری برای رفع آلودگی هوای تهران گفت: با انتقال دانش از آمریکا، راهکاری برای رفع آلودگی هوای تهران ارائه کرده‌ایم که، اما متأسفانه مسئولان به آن اهمیت نمی‌دهند.

وی ادامه داد: در آمریکا در شهر‌هایی مانند لس‌آنجلس آلودگی هوا به مراتب از تهران بدتر است، اما آن‌ها با راهکار ایجاد چفت در کوه‌ها توانسته‌اند در هوا توربولانس ایجاد کنند و جریان هوا را هدایت کنند.

احمدوند تاکید کرد: این طرح در تهران هم قابل اجرا است و تمام جزئیات این طرح را به شهرداری و نهاد‌های مرتبط ارائه داده‌ایم، اما هنوز بلاتکلیف است.
منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار