دو عضو هیئت علمی دانشگاه یزد در جمع پژوهشگران یک درصد برتر جهان قرار گرفتند
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۵۳۱۰
بر اساس پایگاه استنادی ESI؛

دو عضو هیئت علمی دانشگاه یزد در جمع پژوهشگران یک درصد برتر جهان قرار گرفتند

دو عضو هیئت علمی دانشگاه یزد، بر اساس پایگاه استنادی ESI در بین دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند.

دو عضو هیئت علمی دانشگاه یزد در جمع پژوهشگران یک درصد برتر جهان قرار گرفتند

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دو عضو هیئت علمی دانشگاه یزد، در بین دانشمندان یک درصد برتر دنیا قرار گرفتند.
 
 علی مصطفایی‌پور و محمد مظلوم اردکانی بر اساس اعلام پایگاه‌های اطلاعاتی WOS و ESI موفق شدند در سال ۲۰۱۹ بین یک درصد دانشمندان برتر دنیا قرار بگیرند.

ملاک تعیین رتبه بر اساس ۳ شاخص است که عبارتند از: نسبت تعداد کل استناد‌ها به مقالات استناد‌کننده با متوسط جهانی ۱.۵، تعداد متوسط خود‌استنادی پژوهشگران به ازای هرمقاله با متوسط جهانی ۶ و درصد متوسط خود‌استنادی پژوهشگران که متوسط درصد جهانی آن رقم ۱۴ است.

پایگاه استنادی ESI هر ساله براساس معیار‌های بین‌المللی آخرین رتبه‌بندی دانشگاه‌های برتر دنیا در میان مؤثرترین دانشگاه‌های پراستناد دنیا را از ۱۰ سال گذشته که مدام در حال به‌روزرسانی است اعلام می‌کند. موسسات، دانشگاه‌ها و مراکز تحقیقاتی می‌توانند در بین یک درصد برتر دنیا قرار بگیرند که این استنادات بیانگر ارزشمندی و کیفیت یافته‌ها و تولیدات علمی هستند.

همچنین معیار انتخاب پژوهشگر برتر تعداد استنادات صورت گرفته به تولیدات آن‌ها می‌باشد که بر همین اساس پژوهشگرانی که توانسته‌اند براساس تحقیقات خود به بالاترین سطح اعتبار بین‌المللی دست یابند در دسته پژوهشگران یک درصد و۲۰ درصد برتر دنیا قرار می‌گیرند.
پربازدیدترین آخرین اخبار