کد خبر:۶۹۲۲۹۸
در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام؛

دانشگاه منابع طبیعی گرگان در جایگاه رتبه‌های برتر علوم کشاورزی قرار گرفت

دانشگاه علوم کشارزی و منابع طبیعی گرگان در رتبه بندی پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، توانست رتبه‌های برتر را کسب کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان موفق شد براساس فعالیت‌های پژوهشی خود، رتبه‌های برتری را در اولین نظام رتبه بندی ملی، در پایگاه استنادی علوم جهان اسلام (ISC) کسب کند.

در این رتبه بندی دانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان توانست در حوزه علوم کشاورزی و کیفیت تولید علم رتبه سه، در حوزه علوم کشاورزی- کمیت تولید علم رتبه پنج، در حوزه علوم کشاورزی- تمامی معیار‌ها رتبه پنج، در حوزه دانشگاه‌های برتر جامع - تمامی رشته‌ها - تمامی معیار‌ها رتبه ۱۰، در حوزه دانشگاه‌های برتر جامع - تمامی رشته‌ها - تولید علم فناورانه و نوآورانه رتبه پنج، در حوزه دانشگاه‌های برتر کشور- حوزه علوم کشاورزی - تمامی معیار‌ها رتبه پنج، در حوزه دانشگاه‌های برتر کشور- حوزه علوم کشاورزی- دیپلماسی علمی رتبه هشت، در حوزه دانشگاه‌های برتر کشور- حوزه فنی و مهندسی- تولید علم فناورانه و نوآورانه، رتبه ۱۰ و در حوزه دانشگاه‌های برتر کشور- حوزه علوم کشاورزی- کیفیت محتوایی علم، رتبه هفت را از آن خود کند.

در این گزارش برای اولین بار داده‌های اسکوپوس مبنای یک رتبه‌بندی ملی قرار گرفت. این اطلاعات بر اساس آن دسته از مقالات دانشگاه‌های کشور است که در مجلات و کنفرانس‌های نمایه شده در پایگاه استنادی اسکوپوس در دوره زمانی ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۷ منتشر شده‌اند. براساس فعالیت‌های پژوهشی، دانشگاه‌ها در پنج محور کمیت علم، کیفیت علم، تولید علم فناورانه و نوآورانه، فعالیت‌های اجتماعی، دیپلماسی علمی و کیفیت محتوای علم، ۸۹ دانشگاه کشور رتبه بندی شدند.

همچنین به غیر از شاخص‌های رشد، برای هر شاخص، متوسط فعالیت دانشگاه در همین دوره پنج ساله مبنای رتبه‌بندی قرار گرفت. برای شاخص رشد، متوسط عملکرد دانشگاه در شاخص در دوره زمانی ۲۰۱۳ تا ۲۰۱۵ به ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۷ محاسبه شد.
 
 دانشگاه منابع طبیعی گرگان در نظام رتبه بندی ملی رتبه برتر را کسب کرد
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار