کد خبر:۸۱۵۵۸۲

طرز تهیه میان‌وعده جذاب لبنانی

حمص یا هوموس از غذا‌های عربی است که بیشتر به عنوان پیش‌غذا استفاده می‌شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، ترکیبات حمص شاید در نگاه اول کمی عجیب به نظر برسد و ما را از امتحان‌کردنش منصرف کند.

در ادامه طرز تهیه این غذای خوشمزه را باهم یاد می‌گیریم.

مواد لازم:

نخود: ۱ لیوان
سیر: ۴ حبه
ارده: ۴ قاشق غذاخوری
جوش شیرین: ۱ قاشق چایخوری
روغن زیتون: ۴ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل: به مقدار لازم
آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری: دلخواه برای تزیین

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. نخود را از شب قبل خیس کنید و تا روز بعد چند بار آب آن را عوض کنید. حجم نخود بعد از خیس خوردن بیشتر می‌شود پس از ظرف بزرگ‌تری استفاده کنید و به اندازه کافی آب بریزید.

۲. نخود را با چند لیوان آب، جوش شیرین و حبه‌های سیر داخل قابلمه بریزید و با حرارت ملایم بگذارید بپزد و نرم شود. جوش شیرین باعث می‌شود پوست نخود بعد از پخت راحت‌تر جدا شود. بعد از این که نخود به خوبی پخته شد، پوست شفاف روی آن را جدا کنید.

۳. نخود پخته پوست کنده و سیر‌های نرم شده، روغن زیتون و آبلیمو را داخل میکسر یا غذاساز بریزید و بزنید تا یکدست شود. ارده را همراه با دو قاشق غذاخوری آب و نمک و فلفل اضافه کنید و مجدداً میکس کنید. در صورتی که هوموس غلیظ‌تر از چیزی است که میل دارید کمی بیشتر آب اضافه کنید.

۴. هوموس را به ظرف سرو منتقل کنید و مقداری روغن زیتون روی آن بریزید. در کنار این هوموس خوشمزه می‌توانید از نان پیتای سرخ یا گریل شده، سبزیجاتی مثل خیار، کاهو، هویج و فلفل دلمه‌ای استفاده کنید.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار