مدیر امور دانشجویی دانشگاه سمنان گفت: مراحل صنعتی شدن آشپزخانه دانشگاه سمنان انجام شده است و در دهه مبارک فجر افتتاح خواهد شد.
جبلی، مدیر امور دانشجویی دانشگاه سمنان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص صنعتی کردن آشپزخانه این دانشگاه گفت: مراحل صنعتی شدن آشپزخانه دانشگاه سمنان انجام شده است و در دهه مبارک فجر افتتاح خواهد شد.
مدیر امور دانشجویی دانشگاه سمنان در خصوص هزینه این طرح افزود: دانشگاه سمنان عملکردی را در طی این پروژه انجام داده که شاید با دانشگاههای دیگر متفاوت باشد. هزینه ۲ میلیاردی این پروژه را دانشگاه سمنان پرداخت نکرد؛ به گونهای قرارداد پیمانکار را تنظیم کرد که با فرآیند ۳ ساله این قرارداد افزایش بهای غذایی برای دانشجویان را نداشته باشیم.
وی ادامه داد: برای عملی کردن این طرح کشوری دانشگاه دولتی سمنان بودجهای را هزینه نکرد و تنها با بستن قرارداد با پیمانکار و نظارت کافی بر تجهیرات و کیفیت محصولات تهیه شده از سوی پیمانکار را برعهده داشتیم. اگر کارشناسی برای نظارت به دانشگاه سمنان بیاید خواهد دید که استاندارد و کیفیت این تجهیزات در دانشگاه دیگری دیده نخواهد شد.
جبلی در خصوص تمایز این روش با روش قبل گفت: پیش از این با پخت سنتی شاید تعداد پرس بالایی را در دانشگاه داشتیم، اما کیفیت و بهداشت خوبی را نداشت، افزایش تعداد برای ما ملاک نبوده، سلامت و کیفیت غذا برای ما ملاک اصلی بود. با صنعتی کردن آشپزخانه ما به این هدف نزدیک شدیم و کیفیت به دوبرابر خواهد رسید.