آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۶۶۴۰

دستگیری باند وابسته به سرویس‌های جاسوسی در پاوه

فرماندار پاوه، از کشف ۵۵ قبضه اسلحه جنگی و دستگیری هفت نفر در این زمینه که مرتبط با سرویس‌های جاسوسی بیگانه بوده‌اند، خبر داد.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، پرویز ایده‌پور امروز (سه‌شنبه) در گفتگویی اظهار داشت: در راستای حفظ امنیت کشور و با هوشیاری سربازان گمنام امام زمان (عج) و نیرو‌های هنگ مرزی شهرستان پاوه و در یک عملیات پیچیده در مناطق صعب‌العبور این شهرستان، یک باند قاچاق سلاح و مهمات کشف و ضبط شد.

گفت: در این عملیات ۵۵ قبضه اسلحه جنگی که بیشتر آن‌ها در جنگ‌های خیابانی و چریکی مورد استفاده قرار می‌گیرند، کشف و ضبط شده است.

وی افزود: در این راستا هفت ۷ نفر از اعضای باند قاچاق که مرتبط با سرویس‌های جاسوسی بیگانگان بوده‌اند، دستگیر شده‌اند.

منبع:‌فارس

ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار