به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، ساعت حوالی ۱ و نیم بود که صدای موشکهای سپاه در اطراف یکی از بزرگترین پایگاههای آمریکا طنین انداز شده است. این موضوع آغازی است بر انتقام سخت از آمریکا که پیشتر و پس از ترور ناجوانمردانه سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی و یاران آسمانیش توسط تروریستهای دولتی آمریکا قول آن داده شده بود.
آن چیزی که بیشتر از هر موضوعی باید به آن توجه داشت، میزان اهمیت این پایگاه برای آمریکاییهاست. این پایگاه از نظر جغرافیایی در ۱۶۰ کیلومتری غرب بغداد، در استان الانبار و در شهرستانی به نام "هیت" و در ۸ کیلومتری روستایی به نام "خانالبغدادی" قرار دارد. به گفته بسیاری از کارشناسان عین الاسد بزرگترین پایگاه آمریکا در خاک عراق بوده که یک فرودگاه نظامی با باند فرود به طول ۴۰۰۰ متر را در خود جای داده است.
عراق از سال ۱۹۷۵ برای ساختن آن برنامهریزی کرد و گفته شده که در سال ۱۹۸۱ تا ۱۹۹۰ توسط کمپانیهای یوگسلاو و با هزینهای معادل ۲۸۰ میلیون دلار آمریکا برای این کشور ساخته شده است. نام این پایگاه در آن زمان، "القادسیه" بود که به یاد نبرد معروف اعراب و ایرانیان ب. روی آن گذاشته شده بود. این پایگاه هوایی که پس از پایگاه هوایی البلد (در نزدیکی فرودگاه بغداد)، دومین پایگاه هوایی عراق است، ۵۰ کیلومتر مربع مساحت و ۳۰ کیلومتر محیط دارد و در آن امکاناتی نظیر واحد مسکونی، مسجد، مدرسه ابتدایی و راهنمایی هم ساهته شده است.
آمریکاییها پس از اشغال، این پایگاه را همچون یک شهر درآورده اند. عین الاسد یک پادگان-شهر نظامی برای آمریکا است و به نوعی آن را مرکز فعالیتهای آمریکا در عراق و منطقه میدانند و طبق تیتری که شبکه العالم زده بود، میتوان آن را "پایتخت امریکا در عراق" نیز نامگذاری کرد.
طبق تصاویر هوایی معتبر حداقل ۲۰ هلی کوپتر و ۲۵ جنگنده در این پایگاه جدایی از دیگر تجهیزات و مناطق مسکونی مستقر هستند.
خبرنگار بی بی سی در سال ۲۰۰۶ که به درون این پایگاه رفته بود، آن را چنین توصیف کرد: قسمتی از پایگاه که برای امریکاییها بود، وضعیت بهتری داشت و آسفالتها سالمتر بود. آنها تلاش کرده بودند آن جا را مثل یک منطقه حومه نشین امریکا در بیاورند. برای این که سربازان دیوانه نشوند، آنجا رستوران، سینما، کافی شاپ هم هست. هیچ چیز حتی آب سربازان امریکایی مستقر در عین الاسد هم از عراق نیست و تمام آن از امریکا میآید.
عین الاسد همان پایگاهی است که در دسامبر ۲۰۱۸ میزبان دونالد ترامپ و همسرش ملانیا بود و در این بازدید دونالد ترامپ با اذعان به مخفیانه بودن سفرش به بغداد گفت: که خیلی غم انگیز است که هفت تریلیون دلار در خاورمیانه هزینه کنی و بعد ناچار باشی در کمال خفا به خاورمیانه سفر کنی و هر کاری انجام دهی تا سالم به مقصد برسی.
دونالد ترامپ، چند روز پیشتر از این پایگاه یاد کرده و گفته بود: آمریکا میلیاردها دلار برای آن خرج کرده و اگر عراقیها خواهان اخراج نیروهای آمریکایی از عراق هستند باید آن هزینه را پرداخت کنند. در ۲۳ نوامبر ۲۰۱۹ نیز معاون رئیس جمهور، مایک پنس به همراه همسر خود نیز از این پایگاه بازدید کرده بود.
مهدی محمدی، تحلیگر مسائل امنیتی و سیاسی در توئیتر خود نوشت: سپاه پاسخ به ترور حاج قاسم سلیمانی را با حمله به مهمترین داراییهای راهبردی امریکا در خاورمیانه آغاز کرد. حملات به پایگاههای عین الاسد و اربیل در واقع حمله به زیرساخت فرماندهی و کنترل، شنود، رادار، جنگ الکترونیک و به عبارت بهتر، حمله به مغز، چشم و گوش امریکا در منطقه است.
وی اینگونه ادامه میدهد: این حمله -که در مقایسه با گامهای طراحی شده بعدی فقط یک گام اولیه محسوب میشود- با هدف گرفتن بیشترین تلفات در چند موج برنامه ریزی و انجام شده است. پیام این حمله این است که ضربه دوم ایران، در صورت لزوم، کاملا عملیاتی و بسیار سهمگینتر خواهد بود.
آمریکا هیچ غلطی نمی تواند بکند