آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۸۹۲۰
قپانوری در گفتگو با دانشجو:

اردو‌های گروه جهادی شهید سیاهکالی از بهمن ادامه پیدا می‌کند

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده پرستاری ملایر از ادامه اردو‌های جهادی دانشجویان این دانشکده از بهمن خبر داد.

رضا قپانوری مسئول بسیج دانشجویی دانشکده پرستاری ملایر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از ادامه اردو‌های جهادی دانشجویان این دانشکده خبر داد و گفت: این گروه از مهرماه اردو‌های جهادی خود را از سر گرفته است و این اردو‌ها به صورت هفتگی برگزار می‌شد.

قپانوری با بیان اینکه به دلیل برگزاری امتحانات، فعلا برگزاری اردو نداریم، افزود: اردو‌های جهادی گروه شهید سیاهکالی از بهمن ماه از سر گرفته می‌شود.

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده پرستاری ملایر با بیان اینکه هدف ما رفع محرومیت مردم از نعمت آموزش سلامت، کنترل و پیشگیری بیماری‌های غیرواگیر و مزمن است، ادامه داد: تلاش می‌کنیم به مردم آموزش دهیم که چطور از خود مراقبت کنند که گرفتار اینگونه بیماری‌ها نشوند.

وی بیان کرد: تاکنون توانسته ایم ۱۸ با طرح اردوی جهادی با عنوان «وسط هفته جهادی» را در مناطق محروم شهری برگزار کنیم. در تابستان امسال نیز چند اردوی چند روزه برگزار کردیم.

قپانوری خاطرنشان کرد: در اردو‌های در کنار آموزش، خدمات فرهنگی و درمانی نیز ارائه می‌کنیم. در تابستان در روستا‌های بخش جوکار ملایر به مردم خدمت رسانی کردیم.
 
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار