آخرین اخبار:
کد خبر:۸۱۹۸۷۱

مقصر حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی از دیدگاه رئیس شرکت کانادایی

رئیس یک شرکت کانادایی که یکی از کارکنانش همسر و فرزندش را در سانحه هوایی سقوط هواپیمای اوکراینی از دست داده، رهبران دولت آمریکا را مقصر اصلی سانحه سقوط هواپیمای اوکراینی در ایران دانست.
مقصر حادثه سقوط هواپیمای اوکراینی از دیدگاه رئیس شرکت کانادایی
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از سی‌ان‌ان، میشائیل مک‌کین، رئیس یک شرکت بزرگ کانادایی که یکی از کارکنانش همسر و فرزندش را در سانحه هوایی سقوط هواپیمای اوکراینی از دست داده، در حساب توئیتری رسمی شرکتش نوشت، دولت آمریکا مسئول نهایی مرگ مسافران بی‌گناه این هواپیماست.

وی همچنین ترامپ را عامل بی‌ثبات‌سازی خاورمیانه از طریق خروج از برجام دانست.

توئیت‌های انتقادآمیز مدیر شرکت ماپل لیف فودز در اونتاریوی کانادا که تنها ۱۵۰۰ دنبال‌کننده دارد، تاکنون حدود ۱۱ هزار و ۵۰۰ بار پسندیده و ۴۱۰۰ بار بازنشر شده است.

این شرکت که نام آن در بورس اونتاریو به ثبت رسیده و حدود ۱۲ هزار و ۵۰۰ کارمند دارد در توئیت خود آورده است: «رهبران دولت آمریکا خود را به هیچ نهادی پاسخگو نمی‌دانند و توطئه‌ای ناشیانه را برای منحرف کردن توجه (افکار عمومی) از مخالفان سیاسی‌شان طراحی کرده‌اند... نتیجه این رفتار ناشیانه و غیرمسئولانه مرگ ۶۳ کانادایی و از جمله خانواده یکی از همکاران من است. ما در غم از دست دادن همسر وی و پسر ۱۱ ساله‌اش عزاداریم.»
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار