رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواستار تدوین سندهای راهبردی عملیاتی توسط معاونان دانشکدهها شد و گفت: دانشکدهها برای کسب امتیاز فرهنگی اساتید، باید برنامههای فرهنگی را متنوع کنند.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، علیرضا زالی، در جلسهای که با حضور دکتر امام هادی معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه و جمعی از معاونان فرهنگی و دانشجویی دانشکدهها برگزار شد، فعالیتهای حوزه دانشجویی و فرهنگی در دانشگاه را بسیار مهم، جدی و راهبردی توصیف کرد.
وی با تاکید بر ضرورت تعمیق و توجه ویژه به حوزه دانشجویی و فرهنگی یادآور شد: دانشجویان برای پیگیری مسائل دانشجویی و فرهنگی در وهله اول به معاونت دانشکدهها مراجعه میکنند و بخش عمدهای از مطالبات دانشجویی به معاونتها منتقل میشود.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با تاکید بر لزوم برخورداری دانشجویان از محیطی با نشاط، گفت: محیط با نشاط و منعطف پویایی و شکوفایی دانشجویان را فراهم میآورد.
زالی بر ضرورت پاسخگویی به مطالبات حوزه دانشجویی تاکید کرد و گفت: باید در مسیر نشاط آفرین شدن و ترنم بخشی اتمسفر دانشگاه حرکت کنیم.
وی با بیان اینکه بخش قابل توجهی از دانشجویان، با ورود به دانشگاه برای نخستین بار زندگی در کلان شهری همچون تهران را تجربه میکنند، یادآور شد: با توجه به تحولاتی که تغییر محل زندگی برای دانشجویان به همراه میآورد، ممکن است دانشجویان با چالشهایی رو به رو شوند و این مسئله توجه مضاعف به حوزه دانشجویی و فرهنگی را طلب میکند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی خواستار ارتباط موثر، صمیمانه و انعطاف پذیر معاونت دانشجویی دانشکدهها با دانشجویان شد.
وی با تاکید بر لزوم حاکمیت نگاه عدالت محورانه بر فعالیتهای دانشجویی در حوزههای مختلف، یادآور شد: معاونت دانشجویی و فرهنگی میتواند برای افزایش مشارکت دانشجویان در فعالیتهای اجتماعی و همچنین اجرای بخشی از برنامههای معاونت، از ظرفیتهای کانونها و تشکلهای دانشجویی نیز بهره بجوید.
زالی افزود: کانونها و تشکلهای اجتماعی برای اجرای برنامههای معاونت دانشجویی و فرهنگی میتوانند مانند کاتالیزر عمل کنند. در دانشگاه باید برای فعالیت ذائقههای فرهنگی، اجتماعی و سیاسی گوناگون در چارچوب قانون، شرایط مناسب فراهم باشد.
وی معاونان فرهنگی دانشکدهها را مهمترین دیده بانان فضای فرهنگی دانشگاه دانست و گفت: معاونان دانشکدهها باید نتایج رصدهای خود را به معاونت فرهنگی و دانشجویی دانشگاه منتقل کنند تا با استفاده از این نتایج مسائل به صورت فرا بخشی حل و رفع شود.
زالی در ادامه خواستار تدوین سندهای راهبردی عملیاتی توسط معاونان دانشکدهها شد و افزود: دانشکدهها برای کسب امتیاز فرهنگی اساتید، باید برنامههای فرهنگی را متنوع کنند.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی همچنین حضور معاونان دانشجویی و فرهنگی را در شوراهای دانشکدهها ضروری عنوان کرد و یادآور شد: بهره گیری از اطلاعات جامع معاونان فرهنگی باعث پختگی تصمیمات اخذ شده در این شوراها میشود.
وی در ادامه خواستار تجمیع تجارب معاونتهای فرهنگی دانشکدهها برای برنامه ریزی متمرکز و سیستماتیک و اجرای برنامههایی که امکان پایلوت آنها در دانشکدهها وجود دارد، شد.
زالی همچنین با اشاره به نزدیک شدن به زمان انتخابات مجلس خبرگان و مجلس شورای اسلامی، بر ضرورت حفظ شور و شوق سیاسی دانشجویان در چارچوب ثبات و به دور از هیجان زدگی تاکید کرد.
در ادامه این جلسه معاونان دانشکدهها به بررسی امور دانشجویی و فرهنگی از جمله مسائل مربوط به پاویون ها، خوابگاهها و نمازخانهها پرداختند.