آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۱۱۵۷

اشتغال در آمریکا با بیشترین افت در چهار سال اخیر مواجه شد

فرصت‌های شغلی جدید آمریکا در ماه نوامبر با بیشترین افت در چهار سال اخیر روبرو شد، در حالی که تعداد نیروی جذب شده در این ماه با رشد متوسطی همراه بوده است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو به نقل از رویترز، فرصت‌های شغلی جدید آمریکا در ماه نوامبر (جدیدترین داده‌های منتشر شده) با بیشترین افت در ۴ سال اخیر روبرو شدند، در حالی که تعداد استخدام‌های ثبت شده در این ماه با رشد متوسطی همراه بوده است. این نشان می‌دهد حال‌وهوای بازار کار در پایان ۲۰۱۹ با افت همراه بوده است.

وزارت کار آمریکا اعلام کرد فرصت‌های شغلی جدید ایجاد شده در این ماه (شاخص تقاضای بازار کار) ۵۶۱۰۰۰ مورد کاهش یافته است تا به ۶.۸۰ میلیون شغل برسد. این بزرگترین افت این بخش از آگوست ۲۰۱۵ تا کنون است و سطح فرصت‌های شغلی را به پایین‌ترین سطح آن از مارس ۲۰۱۸ تا کنون رسانده است.

تحلیل‌گران معتقدند روند کاهش فضا‌های خالی شغلی در ادارات و شرکت‌ها و نرخ متوسط استخدام نشان می‌دهد که کارفرمایان تقاضا برای نیروی کار را کاهش داده‌اند. با این همه فرصت‌های شغلی همچنان در سطح بالایی قرار دارند.

بیشترین افت فرصت‌های شغلی در ماه نوامبر مربوط به بخش خصوصی بود؛ فرصت‌های شغلی این بخش ۵۲۰ هزار مورد کاهش یافت. در ماه نوامبر تعداد فرصت‌های شغلی آزاد در پست‌های دولتی هم ۴۲ هزار مورد کاهش یافت.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار