آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۱۴۸۱
در راستای گسترش همکاری‌های بین‌المللی؛

دانشجوی دانشگاه شیراز موفق به کسب بورسیه MMAF از دانشگاه گنت بلژیک شد

دانشجوی دکتری رشته بهداشت و بیماری‌های آبزیان دانشگاه شیراز موفق شد بورسیه Mama Magda Aquaculture Fund را از دانشگاه گنت کشور بلژیک را کسب کند.

دانشجوی دانشگاه شیراز کسب بورسیه MMAF کسب کرد

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، مصطفی رخشانی نژاد، دانشجوی دکتری رشته بهداشت و بیماری‌های آبزیان دانشگاه شیراز موفق شد بورسیه Mama Magda Aquaculture Fund را از دانشگاه گنت کشور بلژیک را کسب کند.

دانشکده دامپزشکی دانشگاه گنت برای ۳ سال متوالی است که رتبه اول بهترین دانشکده‌های دامپزشکی دنیا را طبق رده بندی شانگ‌های داراست.

گذراندن فرصت مطالعاتی و دریافت مدرک مشترک (Joint Degree)، در قالب این بورسیه، به دانشجوی دانشگاه شیراز تعلق می‌گیرد.

همچنین پایان نامه دکتری مشترک، با راهنمایی سیاوش سلطانیان، استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز و Prof. Nauwynck از برجسته‌ترین اساتید دانشکده دامپزشکی دانشگاه گنت انجام می‌شود.

سیاوش سلطانیان، سرپرست بخش آبزیان دانشگاه شیراز گفت: این مهم در راستای گسترش همکاری‌های بین المللی دانشگاه شیراز صورت می‌گیرد.

وی افزود: Mama Magda Aquaculture Fund (MMAF) به پژوهشگران جوان از دانشگاه‌های شریک دانشگاه گنت کشور بلژیک که تفاهم نامه همکاری با آن دانشگاه دارند اجازه می‌دهد تا به مدت ۶ ماه با دریافت کمک هزینه تحصیلی از دانشگاه گنت به تحصیل و پژوهش در زمینه‌های مرتبط با آبزیان بپردازند.

استاد دانشکده دامپزشکی دانشگاه شیراز ادامه داد: یکی از ویژگی‌های بارز این طرح اعطای مدرک مشترک دانشگاه گنت کشور بلژیک و دانشگاه مبدا پس از پایان این دوره و فارغ التحصیلی است.

 سیاوش سلطانیان تاکید کرد: دانشگاه شیراز، تنها دانشگاه منتخب ایران و یکی از ۱۲ دانشگاه دنیاست که دانشجویان آن از شرایط لازم جهت استفاده از MMAF برخوردار می‌باشند.

لازم به ذکر است، کمیته مدیریت کننده MMAF متشکل است از تعدادی از برجسته‌ترین اساتید دانشگاه گنت و سایر نقاط دنیا که به بررسی تقاضا‌های دریافتی و بررسی صلاحیت برای اعطای بورسیه می‌پردازند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار