تشكيل كانون مطالعات فرهنگي اجتماعي زنان در دانشگاه لرستان
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۳۱

تشكيل كانون مطالعات فرهنگي اجتماعي زنان در دانشگاه لرستان

 مسئول كانون مطالعات فرهنگي اجتماعي زنان دانشگاه لرستان از تشكيل كانون مطالعات فرهنگي اجتماعي زنان در دانشگاه لرستان خبر داد.

ميثاق حيدري در گفت‌وگو با خبرنگار «شبكه خبر دانشجو» در خرم آباد، گفت: اين كانون با هدف بررسي مسائل و آسيب‌هاي مربوط به حوزه زنان به فعاليت‌هاي پژوهشي و فرهنگي مي‌پردازد.

وي افزود: اين كانون به دنبال تاكيدات شوراي عالي انقلاب فرهنگي، براي گسترش عفاف و حجاب با استفاده از راهبردها و راهكارهاي جديد ايجاد شده است.

حيدري تصريح كرد: پژوهش‌ها و فعاليت‌هاي فرهنگي اين كانون در سطح كلان جامعه، دانشجويي، كارمندي و اساتيد دانشگاه در حوزه زنان و با استفاده از نظرات صاحب انديشان و اساتيد دانشگاه انجام مي‌شود.

مسئول كانون مطالعات فرهنگي اجتماعي زنان دانشگاه لرستان خاطرنشان كرد: فعاليت‌هاي اجرايي اين كانون در مهر ماه سال جاري آغاز مي‌شود./انتهاي پيام/

پربازدیدترین آخرین اخبار