خشک‌کن بهینه شالی فوق کم‌مصرف در گرگان اختراع شد
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۳۲۶۴
به همت محققان پارک علم و فناوری گلستان؛

خشک‌کن بهینه شالی فوق کم‌مصرف در گرگان اختراع شد

خشک‌کن بهینه شالی (فوق کم‌مصرف) برای نخستین‌بار در کشور، توسط محققان یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک علم و فناوری گلستان اختراع شد.
خشک‌کن بهینه شالی فوق کم‌مصرف در گرگان اختراع شد
خشک‌کن بهینه شالی فوق کم‌مصرف در گرگان اختراع شد
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو به نقل از پارک علم و فناوری گلستان، خشک‌کن شالی با طراحی جدید و سیستم عایق‌بندی نوآورانه و همچنین کنترل‌کننده‌های هوشمند با پارامتر‌هایی نظیر دما، رطوبت، زمان و راندمان، کیفیت محصول نهایی فرآوری شده را به صورت چشمگیری افزایش می‌دهد.

خشک‌کن فوق با عایق داخلی از جنس چوب، کوره چهار جداره، فن تقویتی و محفظه احتراق با طراحی جدید می‌باشد که در راستای صرفه‌جویی در مصرف سوخت، زمان و جلوگیری از اتلاف انرژی ساخته شده است.

برق مصرفی دستگاه از ۱۵ کیلو وات در ساعت به ۶ کیلو وات کاهش داشته و همچنین به دلیل یکنواخت خشک‌شدن شالی، درصد خرد برنج و دورریز آن کمتر شده و در حداقل زمان خشک شدن شالی بین ۲۰ الی ۲۴ ساعت و با ظرفیت ۱۰ تن در حال حاضر انجام می‌شود.
نظرات شما
گرزین
Iran (Islamic Republic of)
۱۷:۰۶ - ۱۴۰۰/۰۶/۲۵
بهترین خشک کن داخل ایران توسط شرکت ماشین سازی شریف تولید میشه من از چند ماشین سازی خرید کردم و سه کارخانه ی مختلف شریکم بهترین نوعش این خشک کن بوده
0
3
پربازدیدترین آخرین اخبار