گروه جهادی شهید سیاهکالی به دنبال حل مشکلات مردم از طریق پژوهش‌های دانشگاهی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۴۳۳۲
قپانوری در گفتگو با دانشجو:

گروه جهادی شهید سیاهکالی به دنبال حل مشکلات مردم از طریق پژوهش‌های دانشگاهی است

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده پرستاری ملایر گفت: به زودی پروژه‌های پژوهشی و تحقیقاتی را با محوریت مشکلات بهداشتی مردم مناطق محروم، با همکاری استادان دانشگاه انجام خواهیم داد.

گروه جهادی شهید سیاهکالی به دنبال حل مشکلات مردم از طریق پژوهش‌های دانشگاهی است

رضا قپانوری، مسئول بسیج دانشجویی دانشکده پرستاری ملایر در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، از ادامه اردو‌های جهادی گروه شهید سیاهکالی به شیوه‌ای جدید خبر داد و گفت: این گروه به زودی وارد گامی مهم در عرصه خدمت رسانی خواهد شد.

قپانوری با اشاره به بیانات رهبر انقلاب مبنی بر اینکه بسیج باید جلوتر از همه وارد عرصه علم شود، افزود: این موضوع همواره سرلوحه کار بسیج دانشجویی و گروه جهادی ما بوده و معتقدیم که یکی از الزامات خدمت رسانی برای تحقق عدالت و پیشرفت، حضور مستمر در کنار مردم و بهره مندی از دانش استادان برای کاهش مشکلات است.

مسئول بسیج دانشجویی دانشکده پرستاری ملایر بیان کرد: در همین راستا قصد داریم گامی دیگر در مسیر خدمت رسانی برداریم و پروژه‌های پژوهشی و تحقیقاتی را با محوریت مشکلات بهداشتی که مردم مناطق محروم با آن مواجه هستند، با همکاری استادان دانشگاه انجام خواهیم داد.

وی ادامه داد: ایمان داریم که با اضافه شدن کمیته تحقیقات و پژوهش به گروه، بیش از پیش نشان خادمی وارثان اصلی این سرزمین به سینه گروه جهادی شهید سیاهکالی حک خواهد شد.

قپانوری توضیح داد: در این طرح، به همراه یکی از اعضای هیات علمی دانشکده به پروژه‌های موثر در بررسی و رفع مشکلات شایع بهداشتی پرداخته می‌شود و در این میان، مشکلاتی که تبعات سنگین تری برای محرومان به بار آورده، بیشتر مورد توجه خواهد بود.
پربازدیدترین آخرین اخبار