کد خبر:۸۲۴۵۶۲

از فواید تا عوارض ویتامین دی

کارشناس نظارت بر فرآورده‌های طبیعی سنتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان گفت: مصرف خود سرانه ویتامین دی باعث مسمومیت می‌شود.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، نگارمهری، کارشناس نظارت بر فرآورده‌های طبیعی سنتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا همدان گفت: ویتامین دی همان اندازه که برای بدن ضروری است، مصرف بیش از حد آن می‌تواند عوارض خطر ناکی داشته باشد که باید با تجویز پزشک مصرف شود.

او با اشاره به اینکه مصرف خود سرانه ویتامین دی باعث مسمومیت می‌شود افزود: از دست دادن هوشیاری؛ نارسایی کلیوی و شریان‌ها، افزایش فشار خون، تهوع و استفراغ و یبوست از عوارض‌های مصرف خود سرانه ویتامین دی است.

نگار مهری گفت: ویتامین دی یا کلسیفرول از جمله ویتامین‌های است که به رشد و استحکام استخوان‌ها از طریق کنترل تعادل کلسیم و فسفر کمک می‌کند.

کارشناس نظارت بر فرآورده‌های طبیعی سنتی دانشگاه علوم پزشکی ابن سینا ادامه داد: منابع گیاهی مثل غلات و حیوانی مثل ماهی، شیر، تخم مرغ و نور آفتاب به طوری که ۱۰ تا ۲۰ دقیقه ماندن در زیر نور آفتاب نیاز روزانه بدن انسان به این ویتامین را تامین می‌کند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار