
ذاکری در گفتگو با دانشجو:
ارسال آخرین سری اقلام خوراکی به شهرستان بشاگرد / نیازی به حضور نیروهای جهادی دانشجویی در مناطق سیلزده نیست
مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان هرمزگان گفت: با توجه به اینکه نیروهای امدادی در مناطق سیلزده بشاگرد و جاسک حضور دارند، دیگر نیازی به اعزام نیروهای جهادی دانشجویی به این مناطق نیست.
امیر ذاکری، مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان هرمزگان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص آخرین وضعیت سیل زدگان استان گفت: در بحث امدادرسانی به سیل زدگان شهرستان بشاگرد، قرار است آخرین سری از اقلام ضروری و خوراکی جمع آوری شده در رودان را به این شهرستان ارسال کنیم و در اختیار مردم سیل زده قرار دهیم.
ذاکری افزود: با توجه به اینکه نیروهای امدادی در مناطق سیل زده بشاگرد و جاسک حضور دارند، دیگر نیازی به اعزام نیروهای جهادی دانشجویی نیست و فقط جهادگران ساکن در این مناطق به سیل زدگان خدمت میکنند.
مسئول جهادی بسیج دانشجویی استان هرمزگان خاطرنشان کرد: با این حال، هفته آینده گروهی از دانشجویان جهادگر خواهر دانشگاه فرهنگیان هرمزگان را به شهرستان جاسک اعزام خواهیم کرد تا به سیل زدگان در مباحث فرهنگی خدمت رسانی کنند.
وی ابراز کرد: با اینکه عملیات پاکسازی مناطق سیل زده شهرستان جاسک به اتمام رسیده، هنوز سیل زدگان به مناطل مسکونی خود بازنگشته اند چرا که اثاثیه آنان در جریان سیل از بین رفته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.