آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۵۴۹۱
نماینده هیئت رئیسه اولین مجمع عالی جهادگران:

مجمع عالی جهادگران یک شبکه عظیم مطالبه‌گر است/ فعالیت ۱۳ هزار گروه جهادی در سطح کشور

نماینده هیئت رئیسه اولین مجمع عالی جهادگران گفت: مجمع عالی جهادگران به عنوان یک شبکه عظیم جهادی و یک شبکه مطالبه گری است اکنون ۱۳ هزارگروه جهادی در سطح کشور فعالیت می‌کنند.
مجمع عالی جهادگران یک شبکه عظیم مطالبه‌گر است/ فعالیت ۱۳ هزار گروه جهادی در سطح کشور
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، ضرغام پرنیان، نماینده هیئت رئیسه اولین مجمع عالی جهادگران در دومین مجمع عالی جهادگران سراسر کشور گفت: مجمع عالی جهادگران یک حلقه گمشده‌ای که با تشکیل آن توانسته‌ایم یک آرزوی دیرینه‌ای را در جهت ایجاد ارتباط و شبکه سازی بین گروه‌های جهادی فراهم کنیم.

وی افزود: ۱۳ هزار گروه جهادی در سطح کشور فعالیت می‌کنند، اما این گروه‌ها تا پیش از این در کنار هم قرار نمی‌گرفتند، اما به واسطه تشکیل مجمع عالی جهادگران امروز این امر محقق شده و ما گرد هم آمده‌ایم.

پرنیان از مجمع عالی جهادگران به عنوان یک شبکه عظیم جهادی و یک شبکه مطالبه گری نام برد و افزود: در اولین نشست مجمع عالی جهادگران در مشهد مقدس سند حرکت‌های جهادی مورد تحلیل و بررسی قرار گرفت و بخشی از آن اصلاح و مواردی به آن اضافه شد همچنین در این مجمع پیام ۹ ماه‌ای رهبر معظم انقلاب خطاب به گروه‌های جهادی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

نماینده هیئت رئیسه اولین مجمع عالی جهادگران توجه به جایگاه دفتر مطالعات راهبردی، حقوق شهدای جهادی و پیگیری گفتمان جهادی در صدا و سیما را از جمله مطالبات مطرح شده در حضور رئیس سازمان بسیج مستضعفین عنوان کرد و افزود: متاسفانه تاکنون بنیاد شهید حاضر نشده شهدای جهادی را که متشکل از جوانان نخبه‌ای هستند که بدون چشم داشت در مناطق محروم به مردم خدمت رسانی کرده‌اند در حضور شهدا دفن کنند که در این راستا سردار سلیمانی قول مساعد داده‌اند.

وی با تاکید بر اینکه باید پیام گروه‌های جهادی به صورت هنرمندانه از طریق رسانه ملی به گوش مردم برسد، افزود: گروه‌های جهادی این آمادگی را دارند که بی عرضگی و تنبلی مسئولان کشور را در میدان عمل جبران کنند و این مهم به شرط اعتماد به جوانان و فعالان جهادی اتفاق می‌افتد.

پرنیان گفت: خواسته ما این است که جذب نیرو‌های جهادی اولویت اصلی جذب در سپاه باشد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار