کد خبر:۸۲۶۳۳۸
در نشست خبری:

رحیمی: وام ودیعه مسکن دانشجویان علوم پزشکی ۴۰ درصد افزایش یافت

رئیس صندوق رفاه وزارت بهداشت از افزایش ۴۰ درصدی وام ودیعه مسکن دانشجویان علوم پزشکی خبر داد.
رحیمی: وام ودیعه مسکن دانشجویان علوم پزشکی ۴۰ درصد افزایش یافت
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رحیمی، رئیس صندوق رفاه وزارت بهداشت در نشست خبری که به مناسبت دهه فجر امروز در وزارت بهداشت برگزار شد، با اشاره به فعالیت‌های این صندوق گفت: فعالیت‌های صندوق رفاه خروجی آن باید به گونه‌ای باشد که دانشجویان آن را در دانشگاه حفظ کنند صندوق رفاه وزارت بهداشت در مقام مقایسه با وزارت علوم نیست، اما همین منابع را سعی می‌کنیم به گونه‌ای استفاده کنیم که دانشجویان بتوانند از آن‌ها بهره‌مند شوند.

وی افزود: در سال تحصیلی جاری ۱۲۰ میلیارد تومان وام دانشجویی توزیع کردیم و تلاش کردیم موانع سر راه را برای توزیع وام‌ها برداریم. هدف این است که دانشجو در کمترین زمان بتواند وام تحصیلی را دریافت کند.

رئیس صندوق رفاه وزارت بهداشت افزود: ۴۸ خوابگاه نیمه کاره داریم که ۲۰ هزار دانشجو ظرفیت دارد توافق خوبی صورت گرفته که بتوانیم رقمی را برای ساخت این خوابگاه‌ها تزریق کنیم.

رحیمی گفت: به نظر می‌رسد بسیاری از این خوابگاه‌ها در نیمه اول سال ۹۹ به بهره برداری برسند؛ چرا که ۷۰ تا ۸۰ درصد ساختمان‌ها رشد داشته است.

وی ادامه داد: تلاش می‌کنیم این وام‌ها در اختیار دانشجویان قرار بگیرد همچنین برنامه ریزی کردیم وام دستیاری برای دانشجویان دوره دستیاری و پی اچ دی که قبلا رقم بسیار کمی بود افزایش دهیم در حال حاضر ۳۰ میلیارد تومان بودجه این وام هاست که باید افزایش پیدا کند.

رئیس صندوق رفاه وزارت بهداشت افزود: همچنین ردیفی برای توسعه و بازسازی خوابگاه‌های دانشجویی ایجاد شده و اولویت ما این است که زیرساخت‌ها بازسازی شوند.

رحیمی یادآور شد: حمایت‌های ما کماکان از المپیاد‌های ورزشی و جشنواره‌ها خواهیم داشت و وام‌های ودیعه مسکن را ۴۰ درصد افزایش دادیم.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار