خدابنده‌لو: سرانه دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی پاسخگوی هزینه دانشجویان نیست
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۶۳۷۹
در نشست خبری؛

خدابنده‌لو: سرانه دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی پاسخگوی هزینه دانشجویان نیست

مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت گفت: با سرانه دانشجویی ۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در دانشگاه‌های علوم پزشکی نمی‌توانیم پاسخگوی هزینه‌های رفاهی دانشجویان باشیم.

خدابنده‌لو: سرانه دانشجویی دانشگاه‌های علوم پزشکی پاسخگوی هزینه دانشجویان نیست

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، خدابنده لو، مدیر کل دانشجویی وزارت بهداشت در نشست خبری که به مناسبت دهه فجر برگزار شد، گفت: مسابقات متعدد ورزشی در حوزه دانشگاه‌های علوم پزشکی در اسفند ماه برگزار می‌شود که ۲۳ بهمن مسابقات فوتسال دهه فجر را خواهیم داشت که در بوشهر برگزار می‌شود. همچنین المپیاد ورزشی دانشجویان نیز با استقبال ویژه دانشجویان در اسفند برگزار می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سرانه دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی سه میلیون و ۲۰۰ هزار تومان است، گفت: با وجود افزایش سرانه همچنان برای تامین بودجه دانشجویی با مشکل مواجه هستیم.

خدابنده لو گفت: در مجموع ۷۵ میلیون پرس غذا در دانشگاه علوم پزشکی توزیع می‌شود که بیش از ۸۵۰ میلیارد تومان هزینه دارد.
پربازدیدترین آخرین اخبار