کد خبر:۸۲۶۴۲۶

اطلاعیه پزشکی قانونی در خصوص علت فوت درگذشتگان حادثه کرمان/ گواهی منتشره مربوط به این سازمان نیست

سازمان پزشکی قانونی کشور طی اطلاعیه‌ای در خصوص علت فوت اعلام شده درگذشتگان حادثه مراسم تشییع سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی اعلام کرد: گواهی منتشره مربوط به این سازمان نیست.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از مرکز رسانه قوه قضاییه، سازمان پزشکی قانونی کشور طی اطلاعیه‌ای پیرو انتشار مطالبی در فضای مجازی در خصوص علت فوت اعلام شده درگذشتگان حادثه مراسم تشییع سردار شهید سپهبد حاج قاسم سلیمانی و با یادآوری این نکته که گواهی منتشره مربوط به این سازمان نیست، اعلام کرد: روند انجام معاینات متوفیات و صدور گواهی‌ها در این سازمان بر اساس موازین علمی بوده و علل فوت هم بر اساس استاندارد‌های تعیین علت فوت تدوین و اعلام می‌شود.

در بخشی از این اطلاعیه آمده است: علت فوت مذکور در گواهی منتشره نیز جزو هیچیک از عناوین استاندارد اعلامی این سازمان در گواهی فوت‌های صادره نیست.

نمونه‌ای از گواهی‌های صادره در حادثه مذکور جهت استحضار هموطنان قابل مشاهده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار