بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان از کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی دعوت کرد تا برای پاسخگویی به سوالات دانشجومعلمان در جمع آنان حضور یابند.
به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، بسیج دانشجویی دانشگاه فرهنگیان همدان طی نامهای به کاندیداهای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی، سوالاتی را در حوزه آموزش و پرورش کشور و نقش مجلس در قانون گذاری در این حوزه را مطرح کرد و از آنان خواست با حضور در دانشگاه، پاسخگوی جوانان باشند.
متن نامه به شرح زیر است:
کاندیداهای محترم یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی استان همدان
سلام علیکم
با صلوات بر محمد و آل محمد (ص)؛ نیک مستحضرید که آموزش و پرورش، از اساسیترین ارکان، جهت خلق آیندهای بهتر است و آیندهی کشور عزیزمان، به امروزِ آن وابسته است و در این میان نقش تاثیر گذار معلّم در ساخت آیندهی این سرزمین، در اثرگذاری فکری و روحیِ مخاطبی که کودک امروز ما و مرد و زن آیندهی ما است، نظیر ندارد و ثروت اصلی برای هر ملتی، نیروی انسانی هست. بدون تردید رشد و توسعه پایدار یک کشور به تربیت انسانهای آگاه، متعهد و متخصص بستگی دارد و پیشرفت همه جانبه، مرهون توسعه سرمایه انسانی است، از این رو اهتمام به آموزش و پرورش را میتوان وظیفه کل جامعه و آحاد مردم دانست؛ لذا با عنایت به جایگاه مهم مجلس شورای اسلامی در قانونگذاری و سیاست گذاری در حوزه نظام آموزش و پرورش، از وظایف نمایندگان مجلس شورای اسلامی، نگاهی عالمانه، کارشناسی شده و با برنامه، نسبت به تعلیم و تربیت و مسائل آموزش و پرورش میباشد. به همین منظور از جنابعالی به عنوان کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات مجلس شورای اسلامی درخواست میشود پاسخهای خود به سؤالات زیر را که دربرگیرنده نگاه و نظر جنابعالی است، به صورت مکتوب ارسال نموده و یا با تشکیل جلسهای حضوری در فضای صمیمی با اعضای بسیج دانشجویی و فعالین دانشجومعلم دانشگاه فرهنگیان، به سؤالات پاسخ دهید:
مسائل ملی:
۱. برای عملیاتی کردن سند تحول بنیادین آموزش و پرورش که به فرموده مقام معظم رهبری، به عنوان یکی از سه سند پایه سند چشم انداز ۱۴۰۴ کشور، چه برنامهای دارید؟
۲. برای توسعه کمی و کیفی دانشگاه فرهنگیان، به تعبیر رهبرمعظم انقلاب، نقطه ثقل نظام آموزش و پرورش، چه اقداماتی را در نظر گرفته اید و نوع مواجهه در زمان نمایندگی جنابعالی با دانشگاه فرهنگیان و دانشجومعلمان چگونه خواهد بود؟
۳. از مسائل مهم دیگر، مسئله اقتصاد آموزش و پرورش است و به تبع آن موضوع بودجه سالیانه آن میباشد. مستحضرید که هر ساله شاهد کسری قابل توجه بودجه در این دستگاه هستیم. شما دلیل اصلی این کسری را در چه میدانید و اگر خود را دغدغهمند تعلیم و تربیت نسل آینده میدانید برای این مهم چه برنامهای دارید؟
۴. موضع شما در باب خصوصی سازی در آموزش و پرورش و خرید خدمات آموزشی چیست و تا چه اندازه میتواند راه حلی برای برون رفت از مشکلات فعلی آموزش و پرورش باشد؟
۵. برنامههای خود را در تحقق عدالت آموزشی چه در سطح کلان جامعه و چه در حوزه انتخابی خود را ارائه بفرمایید.
۶. نظرتان درباره رتبه بندی معلمین در نظام آموزش و پرورش چیست؟ و خود را متعهد به آن میدانید؟
۷. متاسفانه در سطح استان شاهد بی مهری و بی توجهی مسئولین نسبت به مدارس مناطق محروم هستیم، چه برنامهای برای افزایش کیفیت و امکانات این مدارس در نظر گرفته اید؟