مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی شهر بهار در خطبههای پیش از نماز جمعه این شهر گفت: علاج مشکل ما با دشمنان ظالمِ فاسد بینالمللی این است که باید مجلس قوی داشته باشیم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، یونس اکبری، مسئول سیاسی بسیج دانشجویی دانشگاه بوعلی بهار در نماز جمعه روز گذشته این شهر سخنرانی کرد.
متن این سخنرانی به شرح زیر است:
علاج مشکل ما با دشمنان ظالمِ فاسدِ بینالمللی این است که باید مجلس قوی داشته باشیم.
اگر مجلس قوی نباشد، مولفههای قدرت در کشور تحقق پیدا نمیکند. مردم عزیز شما باید دقت کنید که به چهکسی رأی میدهید، که اگر خدایی ناکرده خطا کنید، روز قیامت جوابگوی خون شهیدان خواهید بود. اولین شرط انتخاباتی صداقت است، صادق بودن با مردم، صداقت با نظام اسلامی.
وقتی میگوییم صداقت داشته باشند یعنی دم از انقلاب نزنند، ولی دلشان با انقلاب نباشد، حرف از رهبری نزند، اما خلاف رهبری عمل کند. دومین شرط امانتداریست؛ فرد باید مسئولیت رو امانت خداوند و مردم بداند؛ اگر کسی امین شما شد، قطعا به شما خیانت نخواهد کرد، اگر امانتدار بود دچار فسادهای گوناگون نخواهد شد، مسئول امین شجاعت دارد و در مقابل بسیاری از مسائل میایستد و صریح و شفاف و روشن حرفش را میزند و از کسی ابایی ندارد.
به گفتهی امام امت، دههی چهارم انقلاب دههی پیشرفت و عدالت است؛ گفتمان پیشرفت و عدالت همچنان گفتمان مطرح در جامعهی ماست، طبیعیست که قلندران این گفتمان نمیتوانند پیر و غیر انقلابی باشند. اسلام انقلابی متکی به فرهنگ اهلبیت (ع) نسخه اصلی اسلام ناب محمدی (ص) ست که امام (ره) و رهبر عزیزمان پرچمدار آن توجهات هستند. این پرچم تنها با همت و کار جهادی جوانان، مقاومت سلحشورانه در برابر توطئه دشمنان اسلام و ایران و روحیه انقلابیگری قابل ترویج و تبلیغ است.
جوانان انقلابی در سراسر جهان وقتی خبر از عفونت گفتگو و سازش با آمریکا و غرب میشنوند، شامه آنهارا آزار میدهد، این مردم آزاری باید توسط جوانان دهه ۶۰ و ۷۰ و ۸۰ خاتمه پیدا کند. رئیسجمهور درجریان انتخابات خود را بازنده میبیند و برای اینکه اعتراف نکند مردم ما را حذف کردند و برای فرار به جلو این شکست را به گردن نهادهای نظارتی میاندازد.
رئیس جمهور چندین دوره نماینده مجلس بوده است و برای حضور در انتخابات مجلس ششم نیز ثبتنام کردند و تأیید صلاحیت نیز شدند، اما رأی نیاورده بود. اگر ایشان با اعضای شورای نگهبان مشکل دارد باید بداند که این اعضاء همان افرادی هستند که در تأیید صلاحیت وی برای ریاست جمهوری نیز نقش داشتند. اگر با هیئتهای اجرایی مشکل دارند که باید گفت: این هیئتها از سوی وزارت کشور دولت دوازدهم تشکیل شدهاند.
آیا کسانی که به ریاست جهمور مشروعیت حضور در پست ریاست جمهوری را دادهاند مورد انتقاد هستند یا به مسئولانی که خود منصوب کردهاند، بدگمان هستند؟ اینان در جایی که باب طبعشان است با شورای نگهبان همراهی میکنند و درجایی که باب طبعشان نیست سر و صدا به راه میاندازند. این امر، خطای بزرگی است که افکار عمومی در مورد آن قضاوت خواهند کرد و گویندگان این اظهارات را تقبیح کرده و دروغگو خطاب خواهند کرد.
اگر امروز نارضایتی در جامعه وجود دارد به خاطر عملکرد ضعیف دولت و عدم تأمین معیشت مردم، عدم برخورد قوی با فساد و رانتخواری، حقوقهای نجومی و زد و بندها است. مردم از زد و بندهای منصوبان دولت ناراحتن. عمده نارضایتیهای مردم متوجه عملکرد دولت است. رئیسجمهور اول این مشکلات را حل کند.