الیاسی: جشنواره خوارزمی راهی برای همکاری‌های علمی و بین‌‌المللی است
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۷۹۸۱
در اختتامیه جشنواره بین‌المللی خوارزمی:

الیاسی: جشنواره خوارزمی راهی برای همکاری‌های علمی و بین‌‌المللی است

دبیر سی و سومین جشنواره بین المللی خوارزمی گفت: توسعه همکاری‌های بین المللی از الزامات جامعه علمی است و این جشنواره راه‌های این همکاری را هموارتر می‌کند.

الیاسی: جشنواره خوارزمی راهی برای همکاری‌های علمی و بین‌‌المللی است

به گزارش خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، علی الیاسی، دبیر سی و سومین جشنواره بین المللی خوارزمی در اختتامیه این جشنواره گفت: در جهان کنونی علم و فناوری از جایگاه ویژه‌ای برخوردار است که درک شتاب آن برای دستیابی به مزیت‌های رقابتی و انتقال و بومی کردن فناوری با توسعه پایدار یک کشور ارتباط مستقیم دارد.

الیاسی افزود: توسعه همکاری‌های بین المللی از الزامات جامعه علمی و صنعتی کشور‌ها است، اما محدودیت ها، کمبود ارتباط مستقیم و عدم اطمینان‌های موجود ما می‌سازد تکیه بر توان پژوهشگران و فناوران داخلی را بسیار جدی‌تر از دیگران ببینیم.

دبیر سی و سومین جشنواره بین المللی خوارزمی ادامه داد: در این راستا ۳۳ سال است که جشنواره بین المللی خوارزمی به پاس قدردانی از تلاش‌های اندیشمندان و پژوهشگران برگزار شده است. در این پاسداشت تحقق سه هدف ارزشمند مدنظر است اول؛ ارج نهادن به مقام تلاشگران و پویندگان مسیر علم و فناوری، دوم؛ معرفی آن‌ها به الگو‌های موثر در مسیر توسعه پایدار به دیگر دانش پژوهان و صاحبان صنایع و سوم؛ فراهم کردن زمینه تعامل و همکاری بین آنهاست.

وی بیان کرد: حضور پژوهشگران خارجی و دانشمندان ایرانی مقیم خارج در این جشنواره سبب آشنایی بیشتر آن‌ها با ایران و پژوهشگران خارجی شده و به این طریق راه‌های همکاری علمی و بین المللی هموارتر می‌شود.

به گفته وی استمرار این خدمت گذاری طی بیش از سه دهه برای خانواده بزرگ وزارت علوم و بخصوص سازمان پژوهش‌های علمی و صنعتی ایران موفقیتی است که به آن افتخار می‌کنند.

الیاسی عنوان کرد: در این دوره از جشنواره ۳۲۸ طرح از پژوهشگران داخل کشور و اندیشمندان خارجی پذیرش شد و در فرآیندی چند ماهه مورد ارزیابی قرار گرفت و در نهایت ۱۰ طرح داخلی از میان طرح‌های داخلی برگزیده شده است که دو طرح در ردیف پژوهش‌های بنیادی، ۴ طرح در ردیف طرح‌های کاربردی و ۳ طرح در ردیف طرح‌های توسعه‌ای است به علاوه یک برگزیده ویژه نیز معرفی می‌شود. همچنین از میان طرح‌های پذیرش شده خارجی ۵ طرح برگزیده نیز معرفی می‌شوند.
پربازدیدترین آخرین اخبار