طرح تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری با هدف آشنا کردن عموم مردم با فرمایشات، ولی جامعه در تابستان ۹۶ راه اندازی شد.
به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، طرح تبیین منظومه فکری مقام معظم رهبری با هدف آشنا کردن عموم مردم با فرمایشات، ولی جامعه در تابستان ۹۶ راه اندازی شد. این طرح در صدد آن است تا اندیشههای مقام معظم رهبری را به صورت سلسه وار و به سبک نقشه راه، به مخاطب ارائه دهد. حجه السلام و المسلمین فخریان، «مدیریت طرح تبیین منظومه فکری رهبری» در نشست اعضای این طرح که روز یکشنبه ۲۷ بهمن ماه ۹۸ در فرهنگسرای انقلاب اسلامی برگزار شد با تاکید بر لزوم ایجاد آگاهی عمومی و حرکتی مردمی در راستای تبیین اندیشههای مقام معظم رهبری و مبانی نظری انقلاب اسلامی، با الهام از فرمایشات مقام معظم رهبری چنین سخن گفتند که: «تحقق انقلاب اسلامی همان چیزی است که همه انبیاء به دنبال آن بودند و تنها فهم همین مسئله برای ما کافی است که در جهت حفظ انقلاب اسلامی از هیچ تلاشی فروگذار نکنیم.»
وی در ادامه به عنوان اصلیترین و مهمترین دستاورد انقلاب اسلامی، خاطر نشان کردند که برای معرفی انقلاب طبق فرمایش مقام معظم رهبری باید به این جمله، اما خمینی توجه کرد که: «فتح الفتوح انقلاب اسلامی تربیت انسانهای فرهیخته جوانی بود که توانستند جنگ سخت را اداره کنند و میتوانند جنگ نرم را مدیریت کنند تا به تمدن اسلامی برسیم.» وی در ادامه به این نکته اشاره کردند: آنان که امروز از اقدامات انقلابی خود در بحبوحه پیروزی انقلاب پیشیمان شدند به این دلیل است که مبانی فکری و مکتب فکری قوی نداشته اند و ندارند و طبق مبانی فکری قوی حرکت نمیکنند.
ایشان همچنین به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر دستیابی به تمدن اسلامی و عبور از پنج مرحله؛ تحقق انقلاب اسلامی، تحقق نظام اسلامی، تحقق دولت اسلامی، تحقق جامعه اسلامی و تحقق تمدن اسلامی، اشاره کردند و چنین بیان داشتند که طبق فرمایشات، ولی جامعه ما اکنون در مرحله دولت سازی هستیم که برای تحقق این امر به دو مقوله نرم افزار و سخت افزار نیاز داریم که منظور از نرم افزار برنامه جامع و نقشه راه و مبانی فکر است و سخت افزار، مجریان صالح و متقی و دولت مردان انقلابی و تمامی کارگزاران کشور است.
در ادامه سخنان، ایشان به معرفی سیر مطالعاتی جدید پرداختند که در این رابطه چنین توضیح دادند که: «با گذشت دو سال از آغاز طرح و تدوین سیر مطالعاتی و فعالیت ۶۰ نقطه در کشور و ۷۰۰۰ خامنهای خوان در سطح کشور، نیاز به بروز رسانی سیر مطالعاتی احساس شد و با مشورتهایی که با دفتر مقام معظم رهبری صورت گرفت سیر مطالعاتی جدید تدوین شد که در ۱۳بهمن در قم و امروز ۲۷ بهمن در تهران معرفی شد. هدف این سیر مطالعاتی نیز آن است تا ما را به آن هدف دولت سازی و بعد جامعه سازی و در نهایت تمدن سازی اسلامی آشنا کند و این سیر تنها سطح اول آشنایی با اندیشه امامین انقلاب و دست یابی به نرم افزار است. در پایان سخنان ایشان با تاکید بر لزوم همبستگی جبهه انقلاب اسلامی فرمودند: «امروز اجتماع اصحاب حق فوریترین و اصلیترین کار است.»
در بخش دیگر این نشست جناب آقای اسحاقی معاونت پژوهشی و آموزشی دفتر مقام معظم رهبری سخنرانی کردند ایشان در سخنانشان با تاکید برا اهمیت جایگاه تفکر و تعقل و درکنار آن بهره گیری از مبانی اصیل اسلام و انقلاب اسلامی، در عصر مظلومیت انسانیت و از بین رفتن انسانیت در مکاتب و جهان بینیهای دیگر، انقلاب اسلامی را احیا کننده انسانیت دانستند. دکتر اسحاقی همچنین بهره گیری از اندیشه پاک و ناب فکری امامین انقلاب را میان بر نجات و رسیدن به جبهه حق دانستند.
در پایان این نشست نیز، جناب آقالی بالو، ریاست فرهنگسرای انقلاب اسلامی ضمن انتقاد از مبانی علوم انسانی و جامعه شناسی موجود در دانشگاهها، مبانی فکری انقلاب اسلامی و اندیشههای امامین انقلاب را بهترین جایگزین برای اندیشههای غربی و الگوهای غیربومی با فرهنگ و اندیشههای اسلامی دانستند.
سیر مطالعاتی جدید تمدن ساز طرح تبیین منظومه فکری رهبری شامل ۱۸ کتاب از مجموعه بیانات مقام معظم رهبری در ۲۷ بهمن در تهران رونمایی شد که دوره¬¬های آموزشی در راستای این سیر نیز به زودی فعالیتهای آموزشی خود را آغاز میکنند. علاقمندان برای شرکت در برنامه¬¬های سیر مطالعاتی و دوره¬¬های آموزشی مجموعه طرح تبیین و آگاهی از برنامه¬¬های این طرح می¬¬توانند به پایگاه اطلاعاتی طرح تبیین منظومه فکری رهبری به نشانی www.tabyinmanzome.ir مراجعه فرمایند.