شافعی: کشور باید به جای نفت با درآمد مالیات اداره شود
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۲۸۲۶۳

شافعی: کشور باید به جای نفت با درآمد مالیات اداره شود

رئیس اتاق بازرگانی ایران گفت: یکی از ایراد‌های اقتصاد کلان کشور این است که نباید هزینه‌های کشور از درآمد نفتی تامین شود و این موضوع از گذشته مطرح بوده که درآمد کشور باید از محل اخذ مالیات تامین شود.
شافعی: کشور باید به جای نفت با درآمد مالیات اداره شود
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، غلامحسین شافعی امروز در جلسه شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی در اتاق بازرگانی ایران گفت: یکی از ایراد‌های اقتصاد کلان کشور این است که نباید هزینه‌های کشور از درآمد نفتی تامین شود و این موضوع از گذشته مطرح بوده که درآمد کشور باید از محل اخذ مالیات تامین شود.

رئیس اتاق بازرگانی ایران افزود:، اما مساله وضع کردن برگشت ارز حاصل از صادرات بر اساس مالیات بر ارزش افزوده مشکلاتی را برای صادرکنندگان به وجود آورده است.

وی افزود: با توجه به شرایط سخت اقتصادی وضع چنین قوانینی مانند منوط شدن بازگشت مالیات بر ارزش افزوده صادرات به بازگشت ارز حاصل از صادرات باعث مشکلات برای صادرکنندگان می‌شود.
پربازدیدترین آخرین اخبار