همرمان با برگزاری سومین ایده بازار خوراک و نوشیدنی در دانشگاه صنعتی امیرکبیر شش طرح برگزیده این رویداد معرفی میشود.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو به نقل از روابط عمومی دانشگاه صنعتی امیرکبیر، سومین رویداد ملی ایده بازار خوراک و نوشیدنی با هدف حل چالشها و نیازهای صنایع غذایی کشور از طریق شناسایی و حمایت از فناوریهای نوآورانه و بهرهبرداری شرکتها و فعالین صنایع غذایی کشور برگزار خواهد شد.
براساس این گزارش، در این رویداد بیش از ۱۱۶ طرح، اختراع، ایده و محصول نوآورانه از سوی فعالان این صنعت ارسال شد و پس از غربالگری طرحها، برگزاری کارگاههای مشاوره و Coaching و در نهایت داوریهای تخصصی، ۳۲ طرح در این مرحله انتخاب شد.
از میان این ۳۲ طرح، ۲۴ طرح موفق به شرکت در کارگاههای حضوری و آنلاین و در نهایت ۱۸ طرح مجوز ارائه حضوری در روز DemoDay که در روز ۲۶ بهمن برگزار شد، را دریافت کردند. در این جلسه طرحها پس از ارائه در حضور داوران، ۶ طرح برای ارائه درمقابل سرمایهگذاران و بهرهبرداران در روز رویداد نهایی به مرحله بعد راه یافتند.
قرار است طرحهای منتخب در روز ۳ اسفند ماه ۹۸ در حضور صاحبان سرمایه ارائه خواهند شد.
این رویداد توسط دفتر توسعه فناوری سلامت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و با همکاری سازمان غذا و دارو، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی شهید بهشتی و شرکت ایدهبازار دانشگاه صنعتی امیرکبیر (به عنوان کارگزار رسمی تبادل فناوری وزارت بهداشت) برگزار میشود.
از جمله عناوین طرحهای برگزیده این رویداد نمک فانکشنال؛ در مسیر پیشگیری از افزایش فشار خون، تولید پروتئین شیرین مزه مونلین در باکتری لاکتوکوکوس لاکتیس به روشی سالم جهت مصارف خوراکی، شناسایی سریع آفلا توکسین بااستفاده از روش الکتروشیمیایی بر پایه آنتی بادی، تولید کمپلکس معلق کننده ذرات در نوشیدنی و دوغ، ارزیابی ویژگیهای فیزیکی و شیمیایی و ساختاری و حسی و زندهمانی پنیر فتای سینبیوتیک با استفاده از بتاگلوکان و بیفیدوباکتریوم طی دوره ماندگاری و انواع سوش پروبیوتیک لیوفلیزه شده بومی صنعتی با قابلیت تنظیم و طراحی کانت و زنده مانی مشخص برای نوشیدنیهای لبنی و داروهای پروبیوتیک است.