همزمان با افزایش تعداد مبتلایان به نوع جدید ویروس کرونا در کره جنوبی، مسئولان درمانی چین از تداوم روند نزولی تلفات این ویروس در این کشور خبر دادند.
به گزارش گروه بینالملل خبرگزاری دانشجو، یک هفته بعد از گزارش اولین ابتلا به کروناویروس جدید در کره جنوبی، تعداد مبتلایان به این ویروس در این کشور به بیش از ۱۱۰۰ نفر افزایش پیدا کرد.
خبرگزاری «یونهاپ» به نقل از مرکز کنترل و پیشگیری از بیماری کره جنوبی گزارش داد که با ثبت ۱۶۹ مورد ابتلای جدید به ویروس «کووید۱۹»، تا صبح امروز (چهارشنبه) تعداد کل مبتلایان به ۱۱۴۶ نفر رسیده است.
بر اساس آمار اعلامی رسمی کره جنوبی، تا کنون ۱۲ نفر بر اثر ابتلا به کروناویروس جدید جان خود را از دست دادهاند.
به نوشته یونهاپ، مسئولان درمانی کره جنوبی انتظار دارند تعداد مبتلایان به این بیماری طی روزهای آینده نیز جهشی تصاعدی داشته باشد، زیرا احتمال شیوع این ویروس در جمع ۲۱۰ هزار نفری پیروان یک کلیسای مسیحی در این کشور بسیار بالاست.
ارتش آمریکا نیز بامداد امروز اعلام کرده بود یک نظامی آمریکایی حاضر در کره جنوبی به کووید۱۹ مبتلا شده است.
از سوی دیگر خبرنگار شبکه تلویزیونی «کان» در صفحه توئیتر خود نوشت که آزمایش ابتلای منشی معاون شهردار «دئگو» به کرونا مثبت اعلام شده و این در حالی است که او روز گذشته در جلسهای با حضور «مون جائه این» رئیسجمهور کره جنوبی شرکت داشت.
بر این اساس، دفتر ریاستجمهوری کره جنوبی توصیه کرده تمام کسانی که در نشست روز گذشته حاضر بودند، قرنطینه خانگی شوند.
با این حال همزمان با افزایش تعداد مبتلایان و تلفات این ویروس جدید در کره جنوبی، مسئولان درمانی از چین، اما از تداوم روند نزولی و کاهش کسانی که بر اثر ابتلا به این بیماری جان خود را از دست دادند، خبر میدهند.
به نوشته خبرگزاری رویترز، «کمیسیون ملی بهداشت» چین اعلام کرد طی ۲۴ ساعت گذشته ۴۰۶ مورد جدید ابتلا به ویروس کرونا ثبت شده و همچنین ۵۲ مبتلای دیگر جان خود را از دست دادند که یک روند کاهشی را در نرخ مرگومیر نشان میدهد.
بدین ترتیب، با احتساب این آمار، تعداد کل مبتلایان به این ویروس در چین به ۷۸۰۶۴ نفر و تعداد تلفات به ۲۷۱۵ نفر رسید.
ویروسهای کرونا (یا کروناویروسها) خانوادهای از ویروسها هستند که بیماریهای مربوط به دستگاه تنفسی از سرماخوردگی معمولی گرفته تا برونشیت و عفونت مجاری تنفسی را منجر میشود.
ویروس «کووید۱۹»، از طریق تنفس و تماس هم منتقل میشود و همین امر کنترل آن را دشوار کرده است. این ویروس، بیماری «سندرم زجر تنفسی حاد» یا ARDS را در فرد مبتلا ایجاد میکند، یک بیماری خطرناک و نارسایی دستگاه تنفسی است که با گسترش سریع التهاب و عفونت در ریهها شروع میشود. در ادامه، به دلیل پر شدن کیسههای هوایی شُشها از مایع میانبافتی، اکسیژن کافی به فرد نمیرسد و در صورت عدم رسیدگی بهموقع بیمار با خطر مرگ مواجه خواهد بود.