کد خبر:۸۳۰۴۶۹

پروژه‌های عمرانی بخش مرکزی شهر تهران تا پایان سال به بهره برداری می‌رسند

معاون فنی و عمرانی شهرداری منطقه ۱۱ تهران گفت: مناسب سازی ساختمان‌های اداری، بوستان‌ها و معابر در بخش مرکزی شهر تهران با هدف فراهم شدن زیر ساخت‌های ورود معلولان و سالمندان به جامعه و استقلال نسبی این شهروندان از سوی معاونت فنی و عمرانی در دست اجراست.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، به نقل از روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۱، محمد علی شاه حسینی در تشریح پروژه‌های عمرانی محله‌های مرکزی پایتخت، توجه به انسان محوری و ارتقای کیفیت زندگی را از مهم‌ترین اولویت‌های مدیریت شهری بر شمرد و افزود: به منظور تساوی حقوق شهروندی تمامی افراد جامعه، فراهم شدن زیر ساخت‌های ورود معلولان و سالمندان به جامعه، استقلال نسبی و عدالت اجتماعی عملیات مناسب سازی ساختمان‌های اداری شهرداری، بوستان امیریه، بوستان مهر، مناسب سازی سرای محله سلامت و خیابان کارگر جنوبی طی یک سال گذشته انجام شده است و تا پایان اسفند ماه سال جاری به بهره برداری خواهند رسید.

شاه حسینی ادامه داد: آماده سازی محیط شهر برای استفاده افراد کم توان جسمی و معلولان در برنامه‌های معاونت فنی و عمرانی این منطقه قرار دارد تا این افراد نیز بتوانند مانند سایر شهروندان از تمامی امکانات شهر استفاده کنند.
 
او خاطرنشان کرد: عملیات مناسب سازی خیابان کارگر جنوبی حد فاصل خیابان جمهوری تا چهارراه لشکر در هر ۲ ضلع به متراژ ۳۱۰۰ متر طول انجام شده است.
 
معاون فنی و عمرانی منطقه ۱۱ همچنین با اشاره به اجرای پروژه‌های تراش و روکش مکانیزه و درزگیری معابر در خیابان‌های جمهوری، مولوی، ابوسعید و.. عنوان کرد: به منظور ارتقای کیفی منظر شهر و افزایش ایمنی عبور و مرور شهروندان و وسایل نقلیه این پروژه از یک سال گذشته در شریان‌های درجه یک و دو منطقه به اجرا در آمده است که موجب جلوگیری از خرابی وسایل نقلیه ناشی از دست انداز‌ها، کاهش تصادفات، کاهش آلودگی هوا، کاهش اتلاف منابع و انرژی و کاهش آلودگی بصری خواهد شد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار