مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران از انجام عملیات گسترده ضد عفونی کردن ۲۴۵ میدان و بازار میوه و تره بار پایتخت در اجرای دستورالعملهای بهداشتی کنترل محیطی وزارت بهداشت خبر داد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید سعید راد مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران با اعلام اینکه ضد عفونی کردن میادین و بازارهای میوه و تره بار بر اساس شیوهنامه اختصاصی کنترل محیطی معاونت بهداشت وزارت بهداشت در میادین میوه و تره بار صورت میگیرد، افزود: بر این اساس، کل فضای مراکز مذکور از جمله محیط داخلی و بیرونی این مراکز به صورت مرتب و مستمر ضد عفونی میشود.
وی با اشاره به اینکه اولویت این سازمان، حفظ بهداشت و تامین سلامت شهروندان است، اظهار کرد: به همین دلیل، نسبت به ضد عفونی کردن سطوح میادین و بازارها از جمله کف، در و دیوار و پنجرهها، سالنهای فروش، خوابگاههای کارگری، ساختمانهای ستادی، سرویسهای بهداشتی و اتاقهای نگهبانی و همچنین ابزار و تجهیزات موجود اقدام میشود.
راد با بیان اینکه رعایت اصول و ضوابط بهداشتی در حفظ بهداشت و تامین سلامت شهروندان از اهمیت و حساسیت ویژهای برخوردار است، تصریح کرد: به این منظور، دستگاههای ضد عفونی کننده و ملزومات و مواد مورد نیاز از جمله کاورهای بهداشتی و مایع ضد عفونیکننده به تعداد و میزان مورد نیاز تامین شده است.
مدیرعامل سازمان مدیریت میادین شهرداری تهران در پایان، کاهش غلظت عامل عفونت در هوا، سطوح و اشیاء را از جمله اهداف کنترلی به منظور حفظ بهداشت محیط در میادین و بازارهای میوه و تره بار نام برد و با دعوت از عموم مردم به منظور رعایت اصول و ضوابط بهداشت فردی هنگام مراجعه به این مراکز، خاطرنشان کرد: از شهروندان عزیز درخواست میکنیم هنگام مراجعه به میادین و بازارهای میوه و تره بار، حتماً از ملزومات بهداشتی شخصی از جمله ماسک و دستکش به ویژه برای جدا کردن انواع میوه و محصولات مورد نظر استفاده کنند.