رئیس اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان:
۱۴۰۰ نفر از دانشجویان علوم پزشکی کرمان غذاهای رزرو شده خود را لغو کردند / تمهیدات ویژه جهت پیشگیری از شیوع کرونا در سلف دانشگاه
رئیس اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به اینکه ۱۴۰۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه غذاهای رزرو شده خود را لغو رزرو کرده اند، گفت: جهت پیشگیری از شیوع ویروس کرونا تمهیدات ویژهای را در نظر گرفته ایم.
به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، رئیس اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان با اشاره به این نکته که ۱۴۰۰ نفر از دانشجویان این دانشگاه غذاهای رزرو شده خود را لغو رزرو کرده اند، گفت: جهت پیشگیری از شیوع ویروس انواع سالاد، ماست و خیار و سبزیجات را از غذای دانشجویان حذف کرده ایم.
غنچه پور بیان داشت: در این زمینه تهمیدات ویژای برای سلف اتخاذ گردیده است، وی گفت: در کلیه سلفها استفاده ظروف الومینیومی یک بار مصرف را به جا سینی برای توزیع غدا در دستور کار قرار داده ایم، همچنین ضدعفونی کردن کلیه سالنها، راهروها و وسایل داخل سالن، ملزم کردن تمام پرسنل آسپزخانه به استفاده کردن از ماسک، دستکش و پیش بند، ترخیص نیروهای مبتلا به دیابت و گروههای حساس، نصب جالیوانی در کنار آب سرد کن ها، نصب بروشور حاوی نکات بهداشتی و قرار دادن سطل پدال دار جهت دفع ماسک و دستکش استفاده شده بخشی از فعالیتهای صورت گرفته است.
رئیس اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، تصریح کرد: دانشجویان نگران نباشند اداره تغذیه نظارت دقیق بر توزیع سه وعده غذا در کل مجموعه سلف را زیر نظر قرار داده است و آموزش پیوسته پرسنل برای رعایت نکات بهداشتی در دستور کارمان قرار گرفته است.
غنچه پور بیان داشت: در این زمینه تهمیدات ویژای برای سلف اتخاذ گردیده است، وی گفت: در کلیه سلفها استفاده ظروف الومینیومی یک بار مصرف را به جا سینی برای توزیع غدا در دستور کار قرار داده ایم، همچنین ضدعفونی کردن کلیه سالنها، راهروها و وسایل داخل سالن، ملزم کردن تمام پرسنل آسپزخانه به استفاده کردن از ماسک، دستکش و پیش بند، ترخیص نیروهای مبتلا به دیابت و گروههای حساس، نصب جالیوانی در کنار آب سرد کن ها، نصب بروشور حاوی نکات بهداشتی و قرار دادن سطل پدال دار جهت دفع ماسک و دستکش استفاده شده بخشی از فعالیتهای صورت گرفته است.
رئیس اداره تغذیه دانشگاه علوم پزشکی کرمان، تصریح کرد: دانشجویان نگران نباشند اداره تغذیه نظارت دقیق بر توزیع سه وعده غذا در کل مجموعه سلف را زیر نظر قرار داده است و آموزش پیوسته پرسنل برای رعایت نکات بهداشتی در دستور کارمان قرار گرفته است.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.