آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۲۱۲۰

مدیریت تولید آب و مصرف آب هم زمان انجام شود

عضو کمیسیون انرژی مجلس با اشاره به اینکه از گذشته کمبود نهفته‌ای در آب شرب داشته‌ایم، گفت: مدیریت تولید آب هم زمان باید با مدیریت مصرف انجام شود.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، حسین امیری خامکانی در پاسخ به این سؤال که چند روزی است که مصرف آب به ویژه در تهران به شکل نگران‌کننده افزایش یافته است، اظهار داشت: از گذشته کمبود نهفته‌ای در بخش آب داشته‌ایم و این موضوع کاهش منابع آب زیرزمینی موضوع جدیدی نیست، اما افزایش مصرف آب در چند روز گذشته به خصوص در تهران به دلیل هم زمانی آغاز شستشو‌ها و شیوع بیماری کرونا بوده است.

وی افزود: به هر حال هم‌زمانی شستشو و شیوع ویروس کرونا باعث شده تا مصرف آب شرب به شدت بالا برود، بنابراین باید وزارت نیرو در مورد مدیریت مصرف آب تلاش بیشتری کند.

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی با تأکید براینکه این روز‌ها مردم به دلیل شیوع ویروس کرونا اقدام به شستن مکرر دست‌های خود تلاش می‌کنند موارد بهداشتی را بهتر و بیشتر رعایت کنند، اظهار داشت: مدیریت تولید آب و مصرف آب باید هم زمان انجام شود، پس بنابراین مردم باید در نظر داشته باشند که در هنگام شستشو و رعایت مسائل بهداشتی مدیریت مصرف آب را نیز جدی بگیرند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس، ۲ روز پیش مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان تهران اعلام کرد که مصرف آب شرب استان تهران از مرز ۳ میلیون متر مکعب در روز عبور کرده و این عدد برای فصل زمستان عدد بالایی است، چرا که مصرف ۳ میلیون و ۱۰۰ هزار متر مکعب در فصل زمستان مصرف آب شرب خردادماه است.

وی گفته بود که هم‌زمانی شستشو برای خانه‌تکانی سال نو و رعایت موارد بهداشتی برای پیشگیری از ابتلا به ویروس کرونا مصرف آب افزایش یافته است. به همین دلیل از مردم درخواست کرده بود تا شستشو و خانه تکانی خود را به روز‌های آینده موکول کنند.
منبع: فارس
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار