دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن سیستان و بلوچستان گفت: بیش از ۵ ماه است که مردم سیستان و بلوچستان با مشکل صفهای طولانی گاز دست و پنجه نرم میکنند و هیچ کس در استان جوابگوی این وضع نیست.
محمد جواد عمرانی، دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو گفت: بیش از ۵ ماه است که مردم سیستان و بلوچستان با مشکل صف های طولانی گاز دست و پنجه نرم می کنند و هیچ کس در استان جوابگوی این وضع نیست. جنبش های مختلف دانشجویی در سرتاسر استان سیستان و بلوچستان در سالی که گذشت نشان دادند هیچ تعارفی با هیچ مسئولی در استان ندارند و تشکل های دانشجویی در سراسر استان پیگیر حل مشکلات مردم هستند و ان شالله سال آینده هم مصمم تر خواهند بود.
عمرانی خاطرنشان کرد: در جریان داستان تکراری صفوف گاز، شرکت های توزیع گاز پولی مازاد بر آن چیزی که تصویب شده را از مردم می گیرند و این رقم در این ۵ ماهی که گذشت بالغ بر ده ها میلیون تومان سود غیرقانونی را نصیب چند فرد خاص کرده که تمام آن از جیب مردم است. درحالی که همین پول می توانست حقوق ماهانه چند کارگر در استان باشد.
دبیر قرارگاه شهید احمدی روشن سیستان و بلوچستان افزود: چرا در همان ابتدا مشکل که دانشجویان درخواست داشتن کارتخوان همراه با ماشین های توزیع گاز را ارائه دادند، مسئولین و فرمانداران و حتی مجموعه های نظارتی به این مسئله توجه نکردند؟ درست نیست حالا که هوا گرم شده و مشکل به خودی خود حل می شود، فرمانداری در رسانه ها بگوید از این به بعد کارتخوان را در ماشین های توزیع قرار می دهیم. سوال این جاست که چرا آن زمان قرار ندادید؟
وی در ادمه گفت: دلیلش مشخص است؛ یک شرکت در استان با یکی از مسئول زد و بند دارد. این شرکت جلوی کار را گرفت و فرماندار هم سکوت کرد. این مقام مسئول پیگیر کارتخوانی که فراهم کردن آن بسیار ساده بود، نشد. همچنین دادستان سیستان و بلوچستان زمانی قول اضافه ششدن نظارت ها را دادید؛ بر چه اساسی بعد از چند روز تمامی نظارت ها را به یکباره قطع کردید؟ چرا هیچ گاه تکلیف برخی ماشین های کپسول گازی که بدست دلال ها سپرده می شد و در خیابان های زاهدان و زابل حتی تا قیمت ۷۰ هزار تومان هم فروخته می شد، را مشخص نکردید؟
عمرانی تصریح کرد: صف های گاز طولانی امان مردم را بریده است. ذرات معلق در برخی شهرستانهای استان به بیش از ۵ برابر حد مجاز رسیده و ویروس کرونا هم در سیستان و بلوچستان نفوذ کرده اما به واقع شرایط استان به لحاظ سلامت و بهداشت مناسب نیست و اگر مسئولین نهایت تلاش خود را نکنند امکان ایجاد فاجعه ای دیگر در استان خواهیم بود.
این فعال دانشجویی تاکید کرد: روند گسترش ویروس کرونا در استان سیستان و بلوچستان سیر تصاعدی دارد و این مسئله با وجود تجمعات مختلف در استان به هر بهانه ای جدی تر هم خواهم شد. متاسفانه هم دولت و هم مجلس همیشه در قبال پرداخت یارانه نقدی ۴۰ هزار میلیارد تومانی موضع می گیرند؛ در حالی که برای اصلاح ساز و کار ناعادلانه تخصیص یارانه ۳۵ میلیارد دلاری انرژی اقدامی صورت نگرفته و دهک های کم درآمد کشور که عمدتا در استان سیستان و بلوچستان هستند، از یارانه انرژی کمتر استفاده می کنند که این به معنای عدم اجرای عدالت است.