ستاد توسعه زیست فناوری قصد دارد زیست فناوری را به همه بخشهای تولید، توزیع، بستهبندی و حتی پسماند کارخانجات تولید محصولات غذایی وارد کند.
به گزارش گروه فناوری خبرگزاری دانشجو، روشهای زیستفناوری و ابزار زیستی کیفیت و کمیت محصولات غذایی را افزایش میدهد. روشهایی نوین که میتواند توان تولید محصولات غذایی در کشور را بالا ببرد.
ستاد توسعه زیست فناوری هم برای تحقق این مهم در کشور به دنبال کاربردی کردن افزایش کیفیت محصولات زیستی در کشور با نظارت بر محصولات تولیدی کارخانجات غذایی است. کارخانجاتی که در دو حوزه تولید تودههای زیستی و آنزیمها فعالیت میکنند.
آنزیمها موادی پرکاربرد در صنعت غذا هستند. به همین دلیل چند پروژه مهم در این حوزه در ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری تعریف کردهایم. پروژههایی که در نهایت میزان تولید آنزیمهای مورد نیاز صنعت غذایی کشور را افزایش میدهد.
این کار با کمک بخش خصوصی و راهبری ستاد توسعه زیست فناوری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اجرایی میشود. کاری که قرار است با حضور و دخالت شتابدهندهها سرعت بیشتری گیرد و در نهایت فواید آن به مردم و جامعه برسد.
قرار بر این است که زیست فناوری را به همه بخشهای تولید، توزیع، بستهبندی و حتی پسماند کارخانجات تولید محصولات غذایی وارد کنیم تا همه این مراحل بر پایه اصول علمی پیش برود و تولید محصولات غذایی شتاب بیشتری بگیرد.