آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۴۶۸۶
در گفتگو با دانشجو مطرح شد:

تولید ماسک به همت دانشجویان سمنانی

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان گفت: باتوجه به ماهیت کاربردی دانشگاه فنی و حرفه‌ای در هر قسمتی که نیاز به تولید باشد ما ورود می‌کنیم و اکنون در دو شیفت کاری در حال تولید ماسک هستیم.

رضا نقدی، سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان در گفتگو با خبرنگار دانشگاه خبرگزاری دانشجو، در خصوص تولید ماسک در واحد دختران این دانشگاه گفت: دانشگاه فنی و حرفه‌ای با توجه به ماهیت کاربردی بودن، ظرفیت تجهیزات و منابع انسانی موجود رسالتش در جامعه بیشتر است و آنچه که این روز‌ها شاهد انجام آن هستیم جز وظایف ذاتی آموزش مهارتی به‌شمار می‌رود و در حال حاضر باتوجه به موقعیت پیش آمده اقدام به تولید ماسک بهداشتی کرده‌اند.


نقدی گفت: با توجه به شیوع ویروس کرونا به دانشکده‌های فنی و حرفه‌ای و کشاورزی استان سمنان در سراسر استان اعلام شده تا هماهنگی و همکاری لازم را با فرمانداری‌ها و سایر دستگاه‌های اجرایی داشته و در راه خدمت رسانی به مردم از هر تلاشی دریغ نورزند.

سرپرست دانشگاه فنی و حرفه‌ای استان سمنان خاطرنشان کرد: چنانچه دستگاه‌های مختلف اجرایی در هر زمینه‌ای نیاز‌ها را اعلام کنند این دانشگاه با وجود ۴ دانشکده فنی و حرفه‌ای و کشاورزی در استان آمادگی دارد در آموزش، پژوهش و ارائه خدمات دوشادوش تولیدکنندگان، صنعتگران، اصناف و مردم باشد و در حال حاضر، در دو شیفت کاری دختران دانشگاه فنی و حرفه ای در حال تولید ماسک هستند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار