
در گفتگو با دانشجو مطرح شد
استفاده بهینه دانشگاه امام خمینی (ره) قزوین از پسماندهای دیجیتالی
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه امام خمینی(ره) با اشاره دستاوردهای پژوهشی دانشگاه گفت: طرحی با عنوان پسماندهای دیجیتال در دانشگاه در حال اجرا است که در این طرح از قطعات وسائل دیجیتالی غیر قابل مصرف استفاده میشود.
مهدی زندیه، معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) قزوین در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به رتبه دانشگاه در موسسه تایمز گفت: خوشبختانه جهش خوبی در موسسه تایمز داشتهایم . این دانشگاه در بین ۴۰ دانشگاه ایران و با کسب رتبه ۶۰۱-۸۰۰، برای اولین بار در رتبهبندی جهانی تایمز قرار گرفت که این امر ارتقای کیفیت آموزشی و پژوهشی دانشگاه را نشان میدهد.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه امام خمینی (ره) با اشاره به دستاوردهای دانشگاه در حوزه پژوهشی و فناوری تصریح کرد: در این راستا، کسب رتبه ۸ در بین دانشگاههای کشور در گروه فنی و مهندسی در رتبه بندی بین المللی The Times ۲۰۲۰ بر اساس رتبه بندی بین المللی تایمز با موضوعات مهندسی و فناوری و همچنین حضور دانشگاه در بین رتبه ۱۲-۸ دانشگاههای کشور و ۵۰۰-۴۰۱ دانشگاههای جهان از پیشرفتهای دانشگاه محسوب می شود.
وی در ادامه افزود: کسب رتبه ۱۶-۲۰ در بین دانشگاههای کشور در رتبه بندی ISC بر اساس نتایج رتبه بندی دانشگاهها و پژوهشگاههای کشور، مربوط به سال ۹۷-۹۶ از دیگر دستاوردهای ماست، در صورتی که در سال تحصیلی ۹۶- ۹۵ دانشگاه در رتبه ۳۸ قرار داشت.
زندیه در ادامه خاطرنشان کرد: بر اساس اعلام موسسه کلاریویت آنالیتیکس (Clarivate Analytics)، در چهار سال (۲۰۱۴، ۲۰۱۵، ۲۰۱۶ و ۲۰۱۸) نام سعید عباس بندی، یکی از اعضای هیئت علمی دانشگاه در فهرست دانشمندان یک درصد برتر جهان قرار گرفت.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه بین المللی امام خمینی (ره) بیان کرد:همچنین بر اساس اعلام موسسه کلاریویت آنالیتیکس (Clarivate Analytics)، الیاس شیوانیان، عضو هیئت علمی گروه ریاضی و معاون پژوهشی دانشکده علوم پایه دانشگاه، در سال ۲۰۱۹ در بین یک درصد داوران برتر جهان قرار گرفت.
وی با اشاره به کسب موفقیت تیم رباتیک و هوش مصنوعی در مسابقات افزود: این تیم در چهاردهمین دوره مسابقات رباتیک و هوش مصنوعی کشور در سال ۲۰۱۸، توانست ۲ نشان طلا و نقره را کسب کند.
معاون پژوهشی و فناوری دانشگاه امام خمینی (ره) با اشاره به دستاوردهای دانشگاه در بومی سازی علم تاکید کرد: دانشگاه مرکز رشد خیلی خوبی داردو شرکتهای زیادی در این مرکز فعالیت میکند. در این راستا، یکی از این دستاوردها پروژه تحقیقاتی که از سوی رئیس دانشکده منابع طبیعی و کشاورزی صورت گرفت، طرحی در مورد پسماندهای دیجیتال است. هر وسیله دیجیتالی که خراب یا دور انداخته میشود، قطعات مورد استفاده مجدد قرارمی گیرید و اگر قرار به معدوم شدن این وسائل باشد به روشهای بهداشتی و صنعتی انجام میشود تا مراقب محیط زیست و مسائل بهداشتی کشوری باشیم.
وی در ادامه گفت: این طرح به وزارت علوم تحقیقات ارجاع داده شده و جزو طرحهای برتر کشوری محسوب شده. از طریق وزارت علوم به استانهای مختلف معرفی شده و ما میزبان تعداد زیاد پسماند زباله دیجیتال هستیم.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.