کد خبر:۸۳۴۷۵۲
در گفتگو با دانشجو

اعطای تسهیلات کم بهره و آسان به تولیدکنندگان اقلام بهداشتی مقابله با کرونا

دبیر اجرایی صندوق پژوهش و فناوری توسعه‌ی فناوری نانو گفت: به شرکت‌های سازنده‌ی تجهیزات و محصولات مقابله با کرونا تسهیلات با نرخ پایین با دوره‌ی زمانی کوتاه مدت (بازپرداخت از ۳ تا ۱۰ ماه) و ۳ ماه تنفس پرداخت می‌شود.
احدیان
عابدی؛ دبیر اجرایی صندوق پژوهش و فناوری توسعه‌ی فناوری نانو در گفتگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو گفت: با توجه به شرایط حساس کشور و نیاز جدی به اقلام بهداشتی مدیران صندوق تصمیم گرفتند با درنظر گرفتن تسهیلات مالی در عرصه‌ی مقابله با ویروس کرونا نقش آفرینی کنند.

عابدی ادامه داد: صندوق به شرکت‌های سازنده‌ی تجهیزات و محصولات مقابله با کرونا تسهیلات با نرخ پایین و حداکثر ۱۴ درصدی با دوره‌ی زمانی کوتاه مدت (بازپرداخت از ۳ تا ۱۰ ماه) ارائه می‌دهد.

دبیر اجرایی صندوق پژوهش و فناوری توسعه‌ی فناوری نانو اضافه کرد: هر شرکتی در حوزه‌ی ساخت محصولات مقابله با کرونا درخواست تامین سرمایه به صندوق بدهد در کوتاه‌ترین زمان ممکن اعتبار سنجی شده و بدون محدودیت مبلغ تسهیلات و با ساده‌ترین تضمین یا وثیقه‌ی ممکن تامین اعتبار می‌شود.

عابدی تصریح کرد: با توجه به نیاز جامعه به اقلام بهداشتی و کمبود‌های جدی در مراکز درمانی و شرایط ویژه‌ی کشور در صورتی که اعتبار شرکت درخواست کننده محرز شود با یک ضمانت نامه‌ی معمولی هم می‌تواند در سریع‌ترین زمان ممکن تسهیلات را دریافت کند و نیاز به وثیقه و تضامین ویژه‌ای ندارد.

دبیر اجرایی صندوق پژوهش و فناوری توسعه‌ی فناوری نانو افزود: به جهت اینکه قرار است محصولات شرکت‌هایی که تسهیلات دریافت می‌کنند در بدو تولید به مراکز مورد نیاز و مورد تائید وزارت بهداشت عرضه شود شرایط بازپرداخت وام، کوتاه مدت و کمتر از یکسال در نظر گرفته شده است، اما برای اینکه به وام گیرنده و سیستم بهداشت و درمان کشور در این برهه از زمان فشار وارد نشود یک دوره‌ی ۳ ماهه تنفس در ابتدای دریافت تسهیلات لحاظ گردیده است.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار