کد خبر:۸۳۵۵۳۸
معاون وزیر راه خبر داد

افتتاح آزادراه اصفهان ـ شیراز در سال ۱۴۰۰/ ۱۱۶۲ کیلومتر آزادراه در دست احداث

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان اینکه ۱۱۶۲ کیلومتر آزادراه در دست ساخت داریم گفت: تا کنون برای این آزادراه‌ها ۹۵۰۰ میلیارد تومان هزینه شده است، اما ارزش روز آن ۲۵ هزار میلیارد تومان است.

به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، خیرالله خادمی امروز در مراسم افتتاح ادامه آزادراه همت تا کرج که با حضور رئیس‌جمهور و وزیر راه و شهرسازی در حال انجام است، اظهار داشت: در حال حاضر ۱۱۶۲ کیلومتر آزادراه در حال ساخت داریم و ۲۴۰۰ کیلومتر آزادراه نیز زیر بار عبور ترافیک است.

وی ادامه داد: طبق تدوین وزیر راه و شهرسازی تا پایان دولت دوازدهم ۵۸۲ کیلومتر از این آزادراه‌های در حال ساخت به بهره‌برداری می‌رسد.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور اضافه کرد: پیش از این دو آزادراه تبریز ـ. ارومیه و منطقه یک آزادراه تهران ـ. شمال افتتاح شد و امروز هم آزادراه ادامه همت تا کرج افتتاح شد.

* افتتاح ۴ آزادراه تا سال ۱۴۰۰

خادمی بیان کرد:‌در سال‌های ۱۳۹۹ و ۱۴۰۰، ۴ آزادراه دیگر نیز افتتاح خواهد شد.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور افزود: برای ساخت آزادراه‌های در دست ساخت ۹۵۰۰ میلیارد تومان تا کنون هزینه شده است، اما ارزش فعلی آن روی زمین ۲۵ هزار میلیارد تومان است.

وی اضافه کرد: پیشرفت فیزیکی این آزادراه‌های در حال ساخت بین ۷۰ تا ۷۸ درصد است.

خادمی بیان کرد: ۴ آزادراهی که در حال ساخت داریم شامل کنارگذر جنوبی تهران به طول ۱۲۰ کیلومتر است که پایان سال ۹۹ افتتاح می‌شود همچنین کنارگذر شرقی اصفهان به طول ۶۳ کیلومتر در بهار ۹۹ به بهره‌برداری می‌رسد.

وی اظهار داشت: آزادراه اصفهان ـ. شیراز به عنوان بلندترین آزادراه کشور ۲۲۵ کیلومتر طول دارد و در بهار سال ۱۴۰۰ به بهره‌برداری خواهد رسید.

مدیرعامل شرکت ساخت و توسعه زیربنا‌های حمل و نقل کشور افزود: آزادراه اراک ـ. خرم‌آباد به طول ۶۷ کیلومتر نیز حدفاصل خرم‌آباد تا بروجرد است که تلاش می‌کنیم پس از تکمیل به سرعت افتتاح شود.

* ۳۰ درصد ترافیک تهران-کرج به آزادراه جدید منتقل می‌شود

وی درباره آزادراه همت تا کرج اظهار داشت: این مسیر آزادراهی به طول ۱۴.۶ کیلومتر چهارمین محور ارتباطی بین پایتخت و شهر کرج است و با احداث این محور ۳۰ درصد ترافیک فعلی بین تهران تا کرج جذب می‌شود.

خادمی با بیان اینکه ادامه آزادراه همت تا کرج در سه قطعه ساخته شد، گفت: ۸۵ درصد این مسیر کاملا کوهستانی است، اما همه عملیات مکانیکی بدون انفجار صورت گرفت.

وی گفت: شهرک‌های مسکونی، مناطق گردشگری و پادگان‌هایی در طول این مسیر وجود داشتند که با کمک استانداری البرز تملک شد.

وی گفت:‌همچنین برای روانسازی ترافیک پس از کرج شهرداری کرج از دره ورودی کرج (شمال این شهر) با احداث پلی به طول ۵۵۰ متر روی دره در حال احداث مسیری به طول ۱۷.۵ کیلومتر است که این آزادراه همت تا کرج را به آزادراه بعدی متصل می‌کند. این پروژه نیز ۴۸ درصد پیشرفت دارد و اگر تکمیل شود بار ترافیکی در مسیر‌هایی که به سمت قزوین، تبریز و گیلان می‌رود جذب می‌کند که برای تکمیل آن ۱۲۰۰ میلیارد تومان لازم است و شهرداری کرج از دولت در این باره درخواست همکاری دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار