کد خبر:۸۳۵۷۹۰

اطلاعات دانش‌آموزان در اختیار پیام‌رسان‌ها قرار نمی‌گیرد

وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد که در تلاش برای ایجاد شبکه اجتماعی "شاد" برای تبدیل به کلاس مجازی است، اما هیچ اطلاعاتی از دانش‌آموزان در اختیار پیام رسان‌ها قرار نمی‌گیرد.
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، وزارت آموزش و پرورش اعلام کرد: اخیراً در فضای مجازی و شبکه‌های اجتماعی غیررسمی، افرادی مطالبی را نقل می‌کنند که علاوه بر اینکه مستند نیست بلکه این وزارتخانه حق قانونی هرگونه اقدام حقوقی در مراجع قضایی را در صورت تکرار اینگونه موارد را برای خود محفوظ می‌داند.

به همین منظور وزارت آموزش و پرورش اطلاعیه‌ای مبنی برتکذیب مطالب عنوان شده از سوی مدیران یکی از پیام‌رسان‌های داخلی منتشر کرده است که متن آن به شرح زیر است:

وزارت آموزش و پرورش ضمن تکذیب اطلاعات نادرست منتشر شده از سوی مدیران یکی از پیام رسان‌ها اعلام می‌کند که هیچ‌گونه اطلاعاتی را در اختیار هیچ یک از پیام رسان‌ها یا شرکت‌های حوزه مربوطه قرار نداده و نخواهد داد.

این وزارتخانه در حال آزمایش نهایی شبکه اجتماعی شاد برای ارتباط نظام‌مند، امن و باکیفیت دانش آموزان و معلمان بر بستر شبکه‌های اجتماعی داخلی است که قابلیت تبدیل به یک کلاس مجازی را پیدا خواهد کرد.

همچنین برای نخستین بار برای جلوگیری از ایجاد انحصار، تمام پیام رسان‌ها برای ارایه خدمات دعوت شده‌اند.

این وزارتخانه فرآیند‌های اجرایی را به گونه‌ای تعریف کرده که اطلاعات دانش آموزان به هیچ یک از پیام رسان‌ها داده نخواهد شد؛ لذا ضمن تکذیب این‌گونه ادعا‌های واهی اعلام می‌شود که با هیچ بهانه‌ای از جمله انتشار اخبار کذب اجازه ایجاد انحصار به هیچ یک از پیام رسان‌ها داده نخواهد شد. این وزارتخانه حق قانونی هرگونه اقدام حقوقی در مراجع قضایی را در صورت تکرار اینگونه موارد برای خود محفوظ می‌داند.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار