
کد خبر:۸۳۵۰۵۴
تراژدی عدالت آموزشی_٩
وقتی آموزشگاههای خصوصی بدون هیچ خدماتی شهریه میخواهند / کسی حواسش به تخلفات هست؟
این روزها که نزدیک به یک ماه است تمام مراکز آموزشی تعطیل شده و خدماتی به دانش آموزان ارائه نمیشود اما مراکز خصوصی درخواست پرداخت شهریه این ماه را داشتهاند بدون ارائه خدمات به دانش آموزان.
گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو_سیده زهرا حسینی؛ در همه جای جهان اغلب خدمات دولتی برای مردم رایگان و الباقی خدمات مثل خدمات خصوصی نیازمند پرداخت هزینه است البته این پرداخت هزینه و دریافت خدمات نیز کاملا اختیاری است؛ به این شکل که شما بخشی از خدمات لازم و اولیه را بصورت رایگان توسط دولت خود دریافت میکنید، اما برای داشتن خدمات بیشتر و یا خدماتی با ویژگی خاص که توسط دولت و رایگان ارائه نمیشود باید به سراغ بخش خصوصی بروید و با پرداخت هزینه از خدمات آنها بهرهمند شوید. هر مجموعهای هم خدمات متعدد و متنوع خود را دارد و بنابراین هزینهها نیز برابر خدماتی که میدهند توسط خود مجموعه تعیین میشود و چندان نظارت دولتی و یا نظارتی مافوق بر این سیر دریافت هزینه و ارائه خدمات توسط بخش خصوصی نیست.
حالا، اما این روزهای شیوع ویروس کرونا، تقریبا پنجاه درصد از کشور را تعطیل و به قرنطینه فرستاده و این تعطیلی را به مدارس و خدمات آموزشی دانشآموزان نیز رسانده است؛ از ابتدای اعلام رسمی شیوع ویروس کرونا در ایران، تمام مدارس تعطیل و مقرر شد تا کلاسهای دانشآموزان بصورت تلویزیونی برگزار شود، از نقد وضعیت و کیفیت کلاسهای تلویزیونی آموزش و پرورش در رسانهی ملی بگذریم این موضوع نیازمند مجالی بیشتر است، اما در ادامه تعطیلی مراکز آموزشی، آموزشگاههای تدریس خصوصی، کلاسهای تقویتی و دیگر خدمات آموزشی اضافه بر سازمان در بخش خصوصی نیز تعطیل شد.
همانطور که گفتیم مرسوم است که شما بعنوان شهروند در ازای دریافت برخی خدمات باید هزینهای پرداخت کنید البته تاکید میکنم در ازای "دریافت خدمات".
این روزها که نزدیک به یک ماه است تمام مراکز آموزشی تعطیل شده و خدماتی به دانش آموزان نه تنها توسط بخش دولتی که توسط بخش خصوصی هم ارائه نمیشود، اما مراکز خصوصی درخواست پرداخت شهریه این ماه را داشتهاند بدون ارائه خدمات به دانش آموزان.

یکی از دانشآموزان که از خدمات آموزشگاه قلم چی استفاده میکند، میگوید: تقریبا از ابتدای شیوع ویروس کرونا یعنی از ابتدای اسفند ماه، کلاسهای این آموزشگاه نیز تعطیل شد و ما در کل این ماه، کلاس آموزشی نداشتیم و در تماس با آموزشگاه به ما گفتند که جبران میشود و صرفا به بارگذاری چند فیلم در سایت خود بسنده کردند.
به گفتهی این دانشآموز، اسفندماه و همزمان با شیوع ویروس کرونا، آنها دیگر خدمات آموزشی دریافت نکردهاند و در پاسخ شنیدهاند که جبران میشود و برای آنها ویدئوهای آموزشی در سایت این آموزشگاه بارگزاری شده است، اما وقتی به سایت مراجعه میکنید برای هر پایه تنها ویدویوی چند درس موجود است.
این دانشآموز در ادامه میگوید: من پایه یازدهم تجربی هستم و درسهایی مثل شیمی، زیست، ریاضی، فیزیک و دینی را شرکت میکنم، اما در سایت فقط ویدویوی سه درس هست و برای درس شیمی، هنوز ویدیویی بارگذاری نشده است و حتی آزمونهایی که این آموزشگاه برگزار میکرد نیز کنسل شده و برنامه دانشآموزانی که برای کنکور آماده میشوند و بر کلاسها و آزمونهای این اموزشگاه حساب کرده بودند، بشدت بهم ریخته است.

با توجه به شیوع ویروس کرونا در کشور و اطلاعیههای وزارت بهداشت مبنی بر اینکه مردم از حضور در سطح شهر حتی المقدور خودداری کرده و از تجمع در محلها خودداری کنند، قطعا تعطیل شدن کلاسها و آزمونهای این آموزشگاه، کاری بود که طبق دستور باید انجام میشد، اما به گفتهی والدین دانشآموزانی که در این آموزشگاه، آموزش میبینند با وجود اینکه در ماه اسفند مراکز تعطیل شده و خدماتی از سوی این آموزشگاه ارائه نمیشود، اما از ما درخواست پرداخت شهریه ماه اسفند را کردهاند و میگویند باید پرداخت شود.
مادر یکی از دانشآموزان میگوید: ما موافق برگزاری کلاسها نیستیم، چون سلامتی فرزندانمان برایمان مهم است، اما پرداخت شهریه در ازای کاری که انجام نشده واقعا درست نیست و ما نمیتوانیم قبول کنیم که با وجود تعطیل بودن کلاسها و لغو شدن آزمونها در این ماه، شهریهاش را پرداخت کنیم.
او میگوید: در تماس با یکی از مراکز این آموزشگاه من معترض شدم که کلاسی برگزار نشده و دلیل پرداخت شهریه چیست؟ آنها گفتند که بعد از از بین رفتن ویروس کرونا و بازگشت کشور به شرایط عادی جبران میشود و برای این ایام در سایت ویدئو گذاشتهاند، اما وقتی به سایت مراجعه میکنیم، میبینیم که همه دروس ارائه نشده و مباحث هم کامل نیستند و من متوجه نیستم که برای کدام خدمات در این ماه باید هزینهی آن را پرداخت کنم.


برگزار نشدن کلاسها و لغو شدن آزمونها دستور وزارت بهداشت برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و ابتلای دانشآموزان به این ویروس بود که قطعا باید انجام میشد کما اینکه وزارت آموزش و پرورش نیز این دستور را اجرا کرد، اما سوال اینجاست مراکز آموزشی خصوصی همچون قلمچی که در یک ماه گذشته یعنی اسفندماه، کلاسی برگزار نکردهاند و به گفته دانشآموزان و اولیا نیز خدماتی ناقص در سایت ارائه دادهاند به چه علت، تقاضای دریافت هزینه کردهاند و اولیا باید در ازای چه خدمتی در این ماه، شهریه پرداخت کنند؟ کدام نهاد باید بر این امر نظارت کند تا والدین و دانشآموزان متحمل هزینهی ناحق نشوند؟ و در نهایت، اما چه کسی پاسخگوست؟
با وجود تماسهای مکرر خبرنگار اجتماعی خبرگزاری دانشجو با مسئولین آموزشگاه قلمچی، متاسفانه کسی پاسخگو نبود و تماس والدین در اعتراض به پرداخت شهریه نیز همچنان ادامه دارد. به همین دلیل خبرگزاری دانشجو از مسئولین این آموزشگاه میخواهد تا پاسخگوی این نارضایتی باشند و همچنین از نهادهای نظارتی میخواهد تا این روزها بیشتر از گذشته بر تخلفات و نارضایتی دانش آموزان و خانوادههایشان نظارت کنند.
لینک کپی شد
گزارش خطا
۰
ارسال نظر
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
نظرات بینندگان
چون مدارس دولتی به معلمها شون حقوق میدن، معلم های مدارس غیردولتی اگردر فضای مجازی ازمعلمها مدارس دولتی فعال ترنباشند، به همان اندازه کارمیکنند بالتبع شرافت ایجاب میکنه حقوق هم بگیرند.
پاسخ
واقعا حرف دل منو زدین! ما دیگه کلافه شدیم نمیدونیم چیکار کنیم مدام دارن تماس میگیرن و تهدید میکنن و ما رو تحت فشار میزارن که همه شهریه رو پرداخت کنیم حتی حاضر به دادن تخفیف هم نیستن و دقیقا همین جمله جبران میکنیم رو میگن... اما واقعا این فیلمای بی کیفیت جبران چیو میکنه؟ کی جوابگو واقعا
پاسخ