آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۵۸۴۲

افت ۱۰ درصدی تخلیه و بارگیری کالا در بنادر کشور

با وجود تاکید سازمان بنادر نسبت به افزایش توان عملیاتی بنادر کشور، عملیات تخلیه و بارگیری در بنادر کشور، حدود ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.
به گزارش گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو با وجود تاکید سازمان بنادر نسبت به افزایش توان عملیاتی بنادر کشور، عملیات تخلیه و بارگیری در بنادر کشور، حدود ۱۰ درصد نسبت به سال گذشته کاهش داشته است.

براساس آمار سازمان بنادر و دریانوردی، عملکرد بارگیری و تخلیه بار کانتینری در بنادر تحت مدیریت سازمان بنادر و دریانوردی تا روز ۲۸اسفند ماه امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته با کاهش حدود ۱۰ درصدی روبرو شده است.

آمار منتشر شده در مجموع حاکی از تخلیه و بارگیری ۱۴۶.۷۲ (میلیون تن) محموله دارد که از رشد ۵.۶ درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته خبر می‌دهد، اما حجم عمده این افزایش مدیون بخش تخلیه فله خشک در بنادر کشور است.

این گزارش از وضعیت ۱۸ بندر کشور از جمله بنادر آبادان، آستارا، امام خمینی (ره)، امیرآباد، انزلی، بوشهر، جاسک، چابهار، خرمشهر، شهید باهنر، شهید رجایی، فریدون کنار، قشم، گناوه، لنگه، نکا و نوشهر است.

بر اساس این گزارش، میزان عملیات تخلیه و بارگیری ازابتدای سال ۹۸ تاکنون در بخش کانتینری ۱.۹۵ میلیون تن، فله خشک ۵۴.۱۵ میلیون تن، فله مایع ۴.۸۹ میلیون تن، جنرال کارگو (کالا‌های عمومی و متفرقه) ۱۹.۷۰ میلیون تن و مواد نفتی ۴۴.۸۶ میلیون تن بوده است.

هم اکنون سهم ایران از عملیات کانتینری بنادر دنیا، کم‌تر از یک درصد است.

مدیرعامل سازمان بنادر و دریانوردی پیش‌تر گفته بود که توان عملیاتی بنادر ایران به طور کلی در مقایسه با سال گذشته و پس از آغاز تحریم‌ها روندی مثبت دارد؛ با این حال آمار‌ها از کاهش عملیات تخلیه و بارگیری در بنادر کشور حکایت دارد.

صاحبان کالا خواستار تسریع عبور کالا‌های خود از بنادر و کاهش تعرفه‌ها و کرایه‌های حمل هستند و میزان کارایی بنادر نقش موثری در تحقق این خواسته‌ها دارد.
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار