اختصاص اعتباری به سالمندان کمیته امداد تهران برای پیشگیری از کرونا
آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۵۸۸۳

اختصاص اعتباری به سالمندان کمیته امداد تهران برای پیشگیری از کرونا

مدیرکل کمیته امداد استان تهران از اختصاص ۷۵۰میلیون تومان به سالمندان تحت حمایت برای پیشگیری از شیوع ویروس کرونا خبر داد.
اختصاص اعتباری به سالمندان کمیته امداد تهران برای پیشگیری از کرونا
به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سید ابوالفضل پرپنچی با بیان اینکه پیش از این نیز مبلغی برای سالمندان اختصاص یافته بود، گفت: مبلغ ذکر شده به حساب ۱۴هزار و ۲۴۵ سالمند واریز شد.

وی با اشاره به اینکه سالمندان ۶۰ تا ۷۵ سال از این مبلغ بهره‌مند شدند، به دیگر اقدامات انجام شده برای مقابله و پیشگیری از ویروس کرونا اشاره کرد و افزود: علاوه بر بهره‌مندی این سالمندان، پیش‌تر مبلغ یک میلیارد تومان نیز به حساب بیماران صعب‌العلاج، بیماران خاص، بیماران زمین گیر و خانوار‌های مشمول طرح سوء تعذیه واریز شده است.

پرپنچی همچنین از ارسال پیام‌های آموزشی و بهداشتی از طریق پیام کوتاه برای مددجویان خبر داد و گفت: پیام‌های آموزشی و بهداشتی از طریق پیام کوتاه به سرپرست خانوار‌های تحت حمایت ارسال می‌شود.

وی یادآور شد: اقداماتی از جمله تهیه ژل بهداشتی ضدعفونی کننده و ماسک نیز برای کارکنان کمیته امداد استان تهران تهیه و در اختیار آن‌ها قرار داده شد.
پربازدیدترین آخرین اخبار