آخرین اخبار:
کد خبر:۸۳۶۴۴۸

سالاری: ۱۲.۶ هزار میلیارد تومان مطالبات وزارت بهداشت پرداخت شد/ با تقویت توان مالی خدمات‌رسانی نیز افزایش می‌یابد

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به آمادگی بیش از ۳۰۰ هزار مرکز درمانی این سازمان برای کمک به وزارت بهداشت، گفت: ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان از مطالبات وزارت بهداشت پرداخت شد.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو،  مصطفی سالاری شامگاه شنبه در حاشیه بازدید از بیمارستان رسول اکرم (ص) در جمع خبرنگاران با اشاره به ارائه دو نوع خدمات به ۴۳ میلیون بیمه شده از سوی سازمان تأمین اجتماعی، اظهار کرد: ارائه خدمات در ۷۷ بیمارستان و مراکز درمانی ملکی وابسته به این این سازمان یکی خدماتی است.

وی در ادامه به اعلام آمادگی بیش از ۳۰۰ مرکز درمانی سازمان تأمین اجتماعی برای همکاری با دانشگاه علوم پزشکی در سراسر کشور اشاره کرد و افزود: یکی دیگر از مواردی که در این مدت دنبال شده خرید خدمات است که از همه مراکز درمانی انجام می‌شود.

مدیرعامل سازمان تأمین اجتماعی با اشاره به اینکه ارائه خدمات به عموم مردم در مراکز درمانی ملکی این سازمان، گفت: تمام این خدمات به صورت رایگان انجام شده است.

وی به پرداخت مطالبات وزارت بهداشت و درمان نیز اشاره و تصریح کرد: از تیرماه سال گذشته تا پایان اسفند ماه مبلغ ۱۲ هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان مطالبات سازمان تأمین اجتماعی به وزارت بهداشت به صورت نقد و اسناد خزانه پرداخت شده است.

سالاری با بیان اینکه در سال گذشته تلاش شد پرداخت مطالبات به مراکز طرف قرارداد غیر دولتی نیز سرعت بیشتری داشته باشد، گفت: در همین راستا در سال گذشته با استفاده از منابع داخلی حدود ۱۰ هزار میلیارد تومان پرداخت شد.

وی به ارتقای اعتبار دفترچه‌های درمانی بیش از ۴۳ میلیون بیمه شده سازمان تأمین اجتماعی اشاره و بیان کرد: با تقویت توان مالی خدمات رسانی نیز به عموم مردم افزایش می‌یابد.

 

منبع: مهر
ارسال نظر
captcha
*شرایط و مقررات*
خبرگزاری دانشجو نظراتی را که حاوی توهین است منتشر نمی کند.
لطفا از نوشتن نظرات خود به صورت حروف لاتین (فینگیلیش) خودداری نمايید.
توصیه می شود به جای ارسال نظرات مشابه با نظرات منتشر شده، از مثبت یا منفی استفاده فرمایید.
با توجه به آن که امکان موافقت یا مخالفت با محتوای نظرات وجود دارد، معمولا نظراتی که محتوای مشابهی دارند، انتشار نمی یابد.
پربازدیدترین آخرین اخبار